Team-BHP

Team-BHP (http://www.team-bhp.com/forum/)
-   Announcements (http://www.team-bhp.com/forum/announcements/)
-   -   Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done! (http://www.team-bhp.com/forum/announcements/150564-team-bhp-moving-e2e-networks-edit-done-5.html)

sarathlal 22nd May 2014 09:48

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by Amarendranath (Post 3438408)
Guys,

I noticed one more glitch, where the Garage images are not visible. May be i alone have this issue? Even while clicking on the attachment doesn't pop up the image. Can you please check and confirm.

Yes, certain garage entries are having this problem.
For eg one of your gallery is coming up properly, but another set have that problem.

Works fine: http://www.team-bhp.com/forum/vbpicg...do=view&g=5508
Have issue: http://www.team-bhp.com/forum/vbpicg...do=view&g=5503

GTO 22nd May 2014 11:02

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by sarathlal (Post 3438763)
Yes, certain garage entries are having this problem.
For eg one of your gallery is coming up properly, but another set have that problem.

Works fine: http://www.team-bhp.com/forum/vbpicg...do=view&g=5508
Have issue: http://www.team-bhp.com/forum/vbpicg...do=view&g=5503

Guess it's an issue with that particular gallery only, as all others load just fine.

Amarendranath 22nd May 2014 15:34

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTO (Post 3438758)
Just checked on two browsers out here and on my smartphone. Works perfectly. Can you try another browser or computer? Can you share a screengrab?

Quote:

Originally Posted by sarathlal (Post 3438763)
Yes, certain garage entries are having this problem.
For eg one of your gallery is coming up properly, but another set have that problem.

Quote:

Originally Posted by GTO (Post 3438824)
Guess it's an issue with that particular gallery only, as all others load just fine.

I have tried in all my systems at home, all the browsers available but still the problem remains. Like you said, it may be for just my gallery? Attaching images below


Rehaan 22nd May 2014 17:39

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by Amarendranath (Post 3439127)
I have tried in all my systems at home, all the browsers available but still the problem remains. Like you said, it may be for just my gallery?

Hi Amerendranath,

Thanks for pointing this out!

Though the BHP Garage section is working perfectly, there seems to be a small batch of galleries (created or edited between April 14th & May 4th) that are showing broken images. All the others are unaffected.

We will try to resolve this in a day or two and get back to you.

Thanks,
R

Sheel 22nd May 2014 22:13

Quote:

Originally Posted by GTO (Post 3438001)
Nope. Are you still having issues reaching Team-BHP via the App?

No. Not facing issues any more. In fact, I am replying from my phone itself.

Rehaan 26th May 2014 11:25

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by Amarendranath (Post 3439127)
I have tried in all my systems at home, all the browsers available but still the problem remains. Like you said, it may be for just my gallery? Attaching images below

Hi Amarendranath,

This has been fixed!

Cheers,
R

Amarendranath 26th May 2014 23:04

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by Rehaan (Post 3441272)
Hi Amarendranath,
This has been fixed!

Excellent! works just fine clap: I like the new feature, the way images zoom in into the box view. Dont know if this was there earlier.

Rehaan 27th May 2014 11:52

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Yes, it was there earlier. However it stopped working for quite a while, and we've just got it working again.

cya
R

arjithin 28th May 2014 21:43

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
1 Attachment(s)
Got the attached .

Go to classifieds, search for PIN CODE 560102, click on the Verna (#39652), click on the View full review link on right side..It throws up DB error. Happens all the time & for all the "View full review" links. (tried swift and Verna)

Hope the DB password is masked here.

Rehaan 29th May 2014 15:41

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by arjithin (Post 3443357)
It throws up DB error. Happens all the time & for all the "View full review" links. (tried swift and Verna).

Thanks for pointing this out Arjithin!

These links used to point to our old software (which has now been removed). Though we redirected other links pointing to these pages, the Classifieds section got overlooked!

Will have it resolved in the coming days.

Thanks
R

Rehaan 29th May 2014 17:46

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by arjithin (Post 3443357)
It throws up DB error.

Not the perfect fix, but at least for now it will redirect you to the forums Reviews section when you click those links, rather than it giving you an error.

cya
R

seedyk 30th May 2014 04:16

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
1 Attachment(s)
This particular error keeps on popping quite often across random threads through the forums. This screenshot was while viewing this the following thread: http://www.team-bhp.com/forum/suvs-m...lked-away.html

The error page was displayed when I requested for the next page. Btw, post this error, the page just wouldn't reload.

PS: The browser is Google Chrome and it isn't visible in this image as it's in the full screen mode.

ad3952n 30th May 2014 10:08

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
4 Attachment(s)
Dear Mods, There is this peculiar issue that I am facing since yesterday. As soon as I type "New Skoda Fabia caught testing" in search box I am immediately signed out but the green light against my name is still on. Here are a few pics:

Attachment 1245164

Attachment 1245165

Attachment 1245166

Attachment 1245167

A warning appears that the page contains script from unauthentic sources.

Please check if it is due to migration or due to the "https" usage instead of "http"

Thanks

GTO 31st May 2014 11:03

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by seedyk (Post 3444225)
This particular error keeps on popping quite often across random threads through the forums. [/url]

Guess you saw it only at 4 am? That's actually when we have some backup tasks running. Shouldn't last more than a couple of seconds, and that too at 4 am only (when very few people are on the forum).

Quote:

Originally Posted by ad3952n (Post 3444292)
Dear Mods, There is this peculiar issue that I am facing since yesterday. As soon as I type "New Skoda Fabia caught testing" in search box I am immediately signed out

On the login box, can you please tick the 'remember me' option? Should be all set then.

seedyk 31st May 2014 20:50

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by GTO (Post 3444990)
Guess you saw it only at 4 am? That's actually when we have some backup tasks running. Shouldn't last more than a couple of seconds, and that too at 4 am only (when very few people are on the forum).



On the login box, can you please tick the 'remember me' option? Should be all set then.

Thank you GTO. The error is indeed in the wee hours of the night, haven't yet noticed the same during the day.

Btw, the website loads much faster in comparison. :thumbs up


All times are GMT +5.5. The time now is 23:47.