Go Back   Team-BHP > Team-BHP > Announcements


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10th June 2014, 15:49   #76
BHPian
 
Join Date: Apr 2011
Location: Mumbai
Posts: 120
Thanked: 26 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

This happened when I was trying to access our reviews page.
Attached Thumbnails
Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!-teambhp-error-message.jpg  

seedyk is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 10th June 2014, 15:56   #77
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by seedyk View Post
This happened when I was trying to access our reviews page.
How did you get to that URL? (did you type it in, or did you click a link from somewhere?)

Thanks,
R
Rehaan is offline   Reply With Quote
Old 10th June 2014, 16:42   #78
BHPian
 
Join Date: Apr 2011
Location: Mumbai
Posts: 120
Thanked: 26 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by Rehaan View Post
How did you get to that URL? (did you type it in, or did you click a link from somewhere?)

Thanks,
R
Was on the home page and clicked the 'Reviews' tab.
seedyk is offline   Reply With Quote
Old 10th June 2014, 19:00   #79
Newbie
 
Praveer's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Lucknow
Posts: 16
Thanked: 16 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by seedyk View Post
Was on the home page and clicked the 'Reviews' tab.
I am not getting any such error. Maybe try clearing your cache and try again.

Thank you
Praveer is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 17th June 2014, 15:17   #80
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by seedyk View Post
Was on the home page and clicked the 'Reviews' tab.
Thanks for posting this - figured it out.

It wasn't happening from the homepage, but only from the search results page!

Interestingly, this has been the issue since more than a year (pre-server move), but has gone unreported till now.

Fixed

cya
R

Last edited by Rehaan : 17th June 2014 at 15:18.
Rehaan is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 24th June 2014, 21:51   #81
BHPian
 
VeyronSuperSprt's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Chennai
Posts: 792
Thanked: 1,516 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

This is a screenshot after logging in. It shows that one is not logged on even after signing in. By showing as logged in I mean the welcome message to the member at the top right hand corner.

One then has to click onto 2 or 3 other forums and then comeback and then sometimes you will see that you are logged on in the forum that you originally wanted. I wanted to log into this forum just to report this error and it kept showing me as not logged on. Has been happening in all the forums - if you log in while in a particular forum, then you will not appear as logged in just in that forum alone. Whereas you will appear logged in other forums - at least most of them (I say most because you are sometimes depicted as not logged on in other forums too).
Attached Thumbnails
Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!-screen-shot-20140624-9.34.39-pm.png  


Last edited by VeyronSuperSprt : 24th June 2014 at 21:56.
VeyronSuperSprt is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 09:56   #82
GTO
Team-BHP Support
 
GTO's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 43,466
Thanked: 61,688 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Hi VeyronSuperSprt,

Because it's working okay for the rest of us, I think it's a browser / computer specific issue.

1. Can you checkmark the 'remember me' box and log in?

2. Can you try using the site from another computer / browser? Do confirm that it works smooth then?

Do check your browser settings as well.
GTO is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 11:29   #83
Senior - BHPian
 
alpha1's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: P00NA
Posts: 1,561
Thanked: 863 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

GTO, the performance of the TBHP webpages is still very lethargic.
Many times the pages just don't load. I make sure to cross check by opening other websites at the same instant to ensure that the problem is not from my side.
alpha1 is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 13:50   #84
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by VeyronSuperSprt View Post
It shows that one is not logged on even after signing in....
In addition to what GTO has said, do try clearing your browser cookies too.

Quote:
Originally Posted by alpha1 View Post
GTO, the performance of the TBHP webpages is still very lethargic.
Many times the pages just don't load. I make sure to cross check by opening other websites at the same instant to ensure that the problem is not from my side.
This shouldn't be the case. Could you tell me :
1) Is this consistent, or is it very fast at times and lethargic at times?
2) When you say pages don't load, is it for a few seconds - or the site is just unreachable for several minutes at a time?
3) What about the Classifieds - is that always fast / does that work when the forum isn't working?
4) Is this an office network?

Let me know and we'll try and get to the cause of this.

cya
R
Rehaan is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 14:19   #85
BHPian
 
VeyronSuperSprt's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Chennai
Posts: 792
Thanked: 1,516 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Hi GTO,

Thanks for the inputs. Will keep the "remember me" box checked. And I think you're right as it seems to be working fine with other devices. It's probably an issue with the keychain access but will figure that out.

Thanks Rehaan, do always clear cookies, cache and settings are put to "never remember history" too.
VeyronSuperSprt is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 14:31   #86
Senior - BHPian
 
alpha1's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: P00NA
Posts: 1,561
Thanked: 863 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by Rehaan View Post
This shouldn't be the case. Could you tell me :
1) Is this consistent, or is it very fast at times and lethargic at times?
This is intermittent issue. The funny thing which happened just now: I opened a TBHP page. Got pop that I have been quoted. Clicked on it. Reached your post. Quote/Reply. That's when it stuck.


2) When you say pages don't load, is it for a few seconds - or the site is just unreachable for several minutes at a time?
Continuing from above: The reply page didn't open for some 1-2 minutes!


3) What about the Classifieds - is that always fast / does that work when the forum isn't working?
Meanwhile I tried opening the parent site: team-bhp.com. Didn't open.
Tried opening the classified site - OPENED!
The reply page as well as the main site didn't open (even after few reloads)


4) Is this an office network?
It happens on office network as well as home network (reliance). Let me check once again on the home network as well (right now in office).

After a while the my side server just gave up trying to connect to the TBHP site. I reloaded and viola, I was able to reply now.

{edit}
Ooops, even after clicking the submit, it took about a minute or two to actually come back to the page and show my reply post.

Last edited by alpha1 : 25th June 2014 at 14:33.
alpha1 is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 14:42   #87
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Thanks for the answers!

Quote:
Originally Posted by alpha1 View Post
1) Is this consistent, or is it very fast at times and lethargic at times?
This is intermittent issue. The funny thing which happened just now: I opened a TBHP page. Got pop that I have been quoted. Clicked on it. Reached your post. Quote/Reply. That's when it stuck.
When you say "stuck" - do you mean a completely blank page, or does the top navigation bar of the site load? Could you post a screenshot?

Quote:
Originally Posted by alpha1 View Post
3) What about the Classifieds - is that always fast / does that work when the forum isn't working?
Meanwhile I tried opening the parent site: team-bhp.com. Didn't open.
Tried opening the classified site - OPENED!
The reply page as well as the main site didn't open (even after few reloads)
Interesting! Do continue to cross-check against the Classifieds when this happens please.

Will wait for your reply on the 'stuck' question and then we'll see how to further diagnose this.

cya
R
Rehaan is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 15:12   #88
Senior - BHPian
 
alpha1's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: P00NA
Posts: 1,561
Thanked: 863 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by Rehaan View Post
Thanks for the answers!



When you say "stuck" - do you mean a completely blank page, or does the top navigation bar of the site load? Could you post a screenshot?
Both happens depending on my action.
If I open a new page of TBHP, I am greeted with blank.
If I click on reply/quote - the page remains static (which anyway it should), but only the "loading rotating icon" moves, nothing happens on the page (like opening of new reply page).

Quote:
Interesting! Do continue to cross-check against the Classifieds when this happens please.

Will wait for your reply on the 'stuck' question and then we'll see how to further diagnose this.

cya
R
Attaching 3 screenshots, each happened about the same time.
Attached Thumbnails
Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!-1.png  

Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!-2.png  

Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!-3.png  

alpha1 is offline   (2) Thanks Reply With Quote
Old 25th June 2014, 15:22   #89
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by alpha1 View Post
If I open a new page of TBHP, I am greeted with blank.
Thanks.

Could you PM me with:
a) Your current IP address
b) A tracert to team-bhp.com and another to classifieds.team-bhp.com

(Preferably when this problem is happening)

cya
R
Rehaan is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2014, 19:39   #90
BHPian
 
KING DYSP's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: KA 17/Mysore
Posts: 115
Thanked: 194 Times
Question Re: Suggestions for Team-BHP from Team-BHPians

Hello Mods,

I am not able to rate a thread due to some technical glitch.

Posting a Screenshot where I get this particular message every time, while trying to rate a thread.

Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!-screenshot_201406261921351.png

Btw I am using Chrome browser on my Note 2.

Need Your Help!!
Regards.
KING DYSP is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving to Gurgaon - Advise on moving my car nurni76 Shifting gears 21 9th March 2012 17:48
Team-BHP PicBadge for your Social Networks! Scorcher Shifting gears 29 15th March 2011 18:11


All times are GMT +5.5. The time now is 00:05.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks