Go Back   Team-BHP > Team-BHP > Announcements


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19th January 2015, 15:19   #106
BHPian
 
Grand Drive's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Bangalore
Posts: 634
Thanked: 259 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

^^^^

Update : In the morning, I cannot login using http and when I used https, I could login but surfing any page in the forum made me to logout as it was a http link.

I am not getting any error messages now. I could login using http itself and also, could visit the main home page from the forums without any error messages and I think the issue is solved.

Thanks for the support.
Grand Drive is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 20th January 2015, 10:07   #107
GTO
Team-BHP Support
 
GTO's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 43,459
Thanked: 61,640 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Guys,

The forum login issue should be sorted now.

E2E is trying to solve the 404 issues that our homepage is throwing out in the afternoons.
GTO is offline   Reply With Quote
Old 24th February 2015, 14:06   #108
BHPian
 
Join Date: Dec 2013
Location: Ahmedabad
Posts: 39
Thanked: 35 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by GTO View Post
E2E is trying to solve the 404 issues that our homepage is throwing out in the afternoons.
FYI:
Still unable to get to the homepage. It takes you to the link : http://www.team-bhp.com/?cpanelredirect

This just hangs. No error messages on anything (am using Chrome)

Typing the url for the forum (http://www.team-bhp.com/forum/) gets you to the forum page. The homepage still does not seem to be working
GJ01 is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 24th February 2015, 14:44   #109
Senior - BHPian
 
theexperthand's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Bangalore
Posts: 1,254
Thanked: 904 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by GJ01 View Post
FYI:
Still unable to get to the homepage. It takes you to the link : http://www.team-bhp.com/?cpanelredirect

This just hangs. No error messages on anything (am using Chrome)

Typing the url for the forum (http://www.team-bhp.com/forum/) gets you to the forum page. The homepage still does not seem to be working
+1 - I am also facing the same issue in Chrome, though it works fine in IE.

--Anoop
theexperthand is online now   (1) Thanks Reply With Quote
Old 24th February 2015, 22:32   #110
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by GJ01 View Post
Still unable to get to the homepage. It takes you to the link : http://www.team-bhp.com/?cpanelredirect
Quote:
Originally Posted by theexperthand View Post
+1 - I am also facing the same issue
Sorry about this guys! We're having it looked into.

A quick workaround is to use incognito / private browsing mode.

cya
R
Rehaan is online now   (2) Thanks Reply With Quote
Old 27th February 2015, 16:55   #111
BHPian
 
Join Date: Dec 2013
Location: Ahmedabad
Posts: 39
Thanked: 35 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by Rehaan View Post
Sorry about this guys! We're having it looked into.
R
Hi Rehaan

The issue still remains. And for some reason when browsing on the mobile through Chrome, the page just completely hangs. Had to kill Chrome and restart the phone. It maybe the issue is just with my phone though, not sure if others are facing a similar issue.
GJ01 is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 7th May 2015, 10:33   #112
BHPian
 
Safari_Beast's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Faridabad
Posts: 279
Thanked: 193 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Hello Team

Teambhp is loading very slow from my office , we are on tata cloud networks .
Safari_Beast is online now   (1) Thanks Reply With Quote
Old 7th May 2015, 16:45   #113
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by Safari_Beast View Post
Hello Team

Teambhp is loading very slow from my office , we are on tata cloud networks .
Hi Safari_Beast,

Just saw this. Is this still the case?

Could you share a tracert if you know how?

Thanks,
R
Rehaan is online now   Reply With Quote
Old 15th May 2015, 23:12   #114
BHPian
 
johannskaria's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: MH 03 / KL 08
Posts: 579
Thanked: 1,030 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by Safari_Beast View Post
Hello Team

Teambhp is loading very slow from my office , we are on tata cloud networks .
Kind of facing the same problem from my laptop (any browser) at home and it very slow would be an understatement.

But when I try cellphone tethering to laptop to access ,the site works just fine.
Is it because my ISP is slowing the team-bhp site? (Why would they? )

Name:  4362453133.png
Views: 735
Size:  30.3 KB

I face no problems with other sites!
Can anyone please shed some light as to what I can do?

Last edited by johannskaria : 15th May 2015 at 23:16.
johannskaria is offline   Reply With Quote
Old 16th May 2015, 12:28   #115
BHPian
 
johannskaria's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: MH 03 / KL 08
Posts: 579
Thanked: 1,030 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by johannskaria View Post
Kind of facing the same problem from my laptop (any browser) at home and it very slow would be an understatement.

But when I try cellphone tethering to laptop to access ,the site works just fine.
Is it because my ISP is slowing the team-bhp site? (Why would they? )

Attachment 1371041

I face no problems with other sites!
Can anyone please shed some light as to what I can do?

Got it solved!

Deleted cookies - not solved
re-installed chrome - not solved

reinstalled OS & installed chrome and synced - Solved!
johannskaria is offline   Reply With Quote
Old 17th May 2015, 16:24   #116
BHPian
 
sourav9385's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Chennai
Posts: 410
Thanked: 684 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Dunno whether this is happening to others or not, but site is responding extremely slowly.

Especially, images are taking an age to download!

Certainly not a problem with my 60Mbps FTTH line. Whats happening fellas?

I've tried the usual, clearing cache and stuff, accessing it from BSNL and 3G, but nothing seems to help.

Is it just me who's facing this issue?
sourav9385 is offline   Reply With Quote
Old 18th May 2015, 00:02   #117
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 21,227
Thanked: 17,817 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by johannskaria View Post
reinstalled OS & installed chrome and synced - Solved!


That's commitment man!

However, I wonder if that was what actually solved the problem -- or if it was just a network issue that resolved itself during that time. I'm guessing probably the latter!

Quote:
Originally Posted by sourav9385 View Post
I've tried the usual, clearing cache and stuff, accessing it from BSNL and 3G, but nothing seems to help.
The site is slow on various internet connections for you? Since when did this begin?

Like i mentioned, it might be some sort of network issue. Do post back with details and we'll take a deeper look.

Thanks,
R

Last edited by Rehaan : 18th May 2015 at 00:03.
Rehaan is online now   Reply With Quote
Old 18th May 2015, 10:25   #118
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 16,508
Thanked: 4,648 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by johannskaria View Post
reinstalled OS & installed chrome and synced - Solved!
Just curious, which OS and version? If its windows you can try and IP flush, sometimes that helps since you said on teether it was working fine.
Jaggu is online now   (1) Thanks Reply With Quote
Old 19th May 2015, 16:31   #119
BHPian
 
sourav9385's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Chennai
Posts: 410
Thanked: 684 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by Rehaan View Post
The site is slow on various internet connections for you? Since when did this begin?

Like i mentioned, it might be some sort of network issue. Do post back with details and we'll take a deeper look.

Thanks,
R
Thanks for getting back on this Rehaan.

All is well now. It must have been a temporary issue. But I don't think it was from my end.

Never mind. Will let you know if this issue happens again.
sourav9385 is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 29th May 2015, 19:03   #120
BHPian
 
Join Date: Apr 2015
Location: Bangalore,Paris
Posts: 27
Thanked: 5 Times
Default Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!

Quote:
Originally Posted by sourav9385 View Post
Thanks for getting back on this Rehaan.

All is well now. It must have been a temporary issue. But I don't think it was from my end.

Never mind. Will let you know if this issue happens again.
This happened to me as well. At first i assumed it must have been my 4G acting up. But then i realized it wasn't. Next morning rechecked and all seemed normal.
MrIncredible is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving to Gurgaon - Advise on moving my car nurni76 Shifting gears 21 9th March 2012 17:48
Team-BHP PicBadge for your Social Networks! Scorcher Shifting gears 29 15th March 2011 18:11


All times are GMT +5.5. The time now is 12:08.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks