Go Back   Team-BHP > Under the Hood > In-Car Entertainment


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th November 2007, 15:33   #16
BHPian
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bangalore
Posts: 146
Thanked: 58 Times
Default

Thanks Ankure, I will try this
smnrock is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2007, 16:44   #17
Senior - BHPian
 
Join Date: Sep 2005
Location: New Delhi
Posts: 2,462
Thanked: 20 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Ankure View Post
Exact same problem happened with me in my santro
i changed the Horn relay and Horns along with wiring and also the RC cable to the amplifier.
The problem got solved with me .. try it .. will surely help..
Been saying it for long now, but nobody listens....

http://www.team-bhp.com/forum/198594-post3107.html
gunbir is offline   Reply With Quote
Old 14th November 2007, 17:18   #18
BHPian
 
Join Date: Jun 2007
Location: Bangalore
Posts: 146
Thanked: 58 Times
Default

Quote:
Originally Posted by gunbir View Post
Been saying it for long now, but nobody listens....

http://www.team-bhp.com/forum/198594-post3107.html
My installer already replaced horn relay, but still the problem exists. More over mine is Swift not Santro. Anyway i will try to change entire Horn setup... will see whether it helps or not
smnrock is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Solving the Blue and Me Dilemna Mindgrinder In-Car Entertainment 3 11th November 2011 09:17
Help in solving a weird laptop problem wolg Gadgets, Computers & Software 20 8th October 2008 07:03
The Solutions Thread-Please post all you know about solving a car related problem. gemithomas Technical Stuff 8 5th August 2007 00:48
Einstein's puzzle - Try solving this ! manticore Shifting gears 17 25th April 2005 22:24


All times are GMT +5.5. The time now is 23:55.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks