Go Back   Team-BHP > Under the Hood > In-Car Entertainment


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 8th September 2009, 11:46   #151
BHPian
 
Join Date: Jul 2004
Location: Utopia!
Posts: 577
Thanked: 84 Times
Default

Quote:
Originally Posted by nisarg86 View Post
Gigy and Digital. I have 0 Knowledge in different DVI connectors.
Nisarg, I learned from a few other forums that the Analog RGB signals on DVI-I port is not implemented by Zotac.
Digital Vampire is offline   Reply With Quote
Old 10th September 2009, 11:09   #152
BHPian
 
nisarg86's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ahmedabad
Posts: 392
Thanked: 12 Times
Default

Yes. DV. I know that. They are saying that DVI-I functionality is expected in upcoming models / PCB versions.
nisarg86 is online now   Reply With Quote
Old 11th September 2009, 13:21   #153
Senior - BHPian
 
gigy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: mumbai
Posts: 1,321
Thanked: 41 Times
Default

So the option left is to buy a dvi equipped lcd monitor.
gigy is online now   Reply With Quote
Old 11th September 2009, 17:26   #154
BANNED
 
Join Date: Oct 2007
Location: Ludhiana
Posts: 706
Thanked: 41 Times
Default

Quote:
Originally Posted by gigy View Post
So the option left is to buy a dvi equipped lcd monitor.
u can buy a DVI to VGA converter
Mini DVI to VGA Cable? ..or mini DVI to DVI? - Mac-Forums.com
monty9991 is offline   Reply With Quote
Old 11th September 2009, 18:21   #155
BHPian
 
Join Date: Jul 2004
Location: Utopia!
Posts: 577
Thanked: 84 Times
Default

Quote:
Originally Posted by monty9991 View Post
I'm afraid that the above wont work with the Zotac motherboard since they have skimped on the DVI-I implementation. The above mentioned converter does nothing more than routing the analog RGB signals on the DVI-I spade terminals to VGA pins. But since Zotac themselves has not 100% followed DVI-I specifications w.r.t Analog signals, I don't think it would work.
Digital Vampire is offline   Reply With Quote
Old 25th September 2009, 08:03   #156
Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Location: Mumbai
Posts: 5
Thanked: 0 Times
Default

Hi guys,
I require somebody who has the experience to install LCDs/Carputers inside cars. I would need to use this garage/mechanic on a regular basis for a fleet of cars, as it a business requirement. (could mean long term business for the garage or employment/consultation for the mechanic).

If anyone knows anyone who I could contact regarding this, please let me know.

Thanks a lot.

Regards,
Varun

Last edited by Dippy : 6th October 2009 at 09:56. Reason: Please do nor post your phone no. on a public forum. Thanks :)
varunj is offline   Reply With Quote
Old 5th November 2009, 10:44   #157
BHPian
 
nisarg86's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ahmedabad
Posts: 392
Thanked: 12 Times
Default

Well. Been long time since i post in this thread.
Carputer is going strong. Phone Function is now working fine with Andrea's New drivers.

Btw great news for Carputer Guys. Fluxmedia is releasing CF3 on 7th Nov.
Centrafuse | Centrafuse 3.0 - The wait is almost over... plus CarPC community featured in NY Times
nisarg86 is online now   Reply With Quote
Old 9th November 2009, 16:01   #158
BHPian
 
nisarg86's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ahmedabad
Posts: 392
Thanked: 12 Times
Default

CF3 Goes Live. Grab Your Trial Copy.
Centrafuse™ | A Whole New Way
nisarg86 is online now   Reply With Quote
Old 9th November 2009, 16:38   #159
BHPian
 
netarchie's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Navi Mumbai
Posts: 397
Thanked: 8 Times
Default

Quote:
Originally Posted by nisarg86 View Post
CF3 Goes Live. Grab Your Trial Copy.
Centrafuse™ | A Whole New Way
Great new. Downloading now
netarchie is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2009, 10:25   #160
Senior - BHPian
 
gigy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: mumbai
Posts: 1,321
Thanked: 41 Times
Default

Have you installed the new version? how is the performance and whats the improvement?
gigy is online now   Reply With Quote
Old 10th November 2009, 15:26   #161
BHPian
 
nisarg86's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ahmedabad
Posts: 392
Thanked: 12 Times
Default

Installed it last night on my PC. Running smooth on my Single Core Atom Rig. yet to install on ION board(carputer).
New Interface is pretty awkward. but its just a couple of days matters to get used to it.
There is no major changes in Settings window. Skin looks sleek and clean.
Startup time is improved a lot compare to CF2.
will post more once i installed it on carputer.
nisarg86 is online now   Reply With Quote
Old 10th November 2009, 18:14   #162
Senior - BHPian
 
gigy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: mumbai
Posts: 1,321
Thanked: 41 Times
Default

Sheldon had promised free upgrade to CF3, so will contact him for it after i come back from a family commitment.
i am quite happy with the way CF2 it is working fine except for the obd thing.
do post your reviews with pictures.
gigy is online now   Reply With Quote
Old 12th November 2009, 23:08   #163
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

Installed 3.0 on my carputer and i dint like it as much as i liked 2.0, 3.0 doesn't look interesting, You need some time to get used to it anyways. startup time has been improved compared to 2.0. I'm back to 2.0 now.
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Old 13th November 2009, 01:59   #164
BHPian
 
nisarg86's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Ahmedabad
Posts: 392
Thanked: 12 Times
Default

Quote:
Originally Posted by kingofmyworld View Post
Installed 3.0 on my carputer and i dint like it as much as i liked 2.0, 3.0 doesn't look interesting, You need some time to get used to it anyways. startup time has been improved compared to 2.0. I'm back to 2.0 now.
Even i dont like the new interface of CF3. but i am just waiting for someone on flux forum for new skin release. rest features and startup time is very good.
nisarg86 is online now   Reply With Quote
Old 13th November 2009, 08:12   #165
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

Centrafuse forums say that sms reception has been solved in the 3.0 release, I dint actually try that, Did any of you tried that?
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maruti Swift : DIY Carputer And ICE'D! ACMohan In-Car Entertainment 10 14th August 2012 19:39
Clarion, Alpine, Illusions, JBL & Sony and a Carputer too (trying to add) esteem_lover In-Car Entertainment 71 29th April 2011 23:00
Carputer for Swift - ROAD KING VS SSAS-SUZUKI1003 - Need Advice!!! johnruben In-Car Entertainment 10 12th November 2010 15:46
Carputer/LCD installation required varunj In-Car Entertainment 1 25th September 2009 07:51


All times are GMT +5.5. The time now is 14:43.

Copyright ©2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks