Go Back   Team-BHP > Under the Hood > In-Car Entertainment


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23rd October 2009, 23:16   #16
BHPian
 
jithudigitised's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Thiruvananthapuram
Posts: 329
Thanked: 58 Times
Default

check your groundings of the amp,head unit and front and rear out from the HU.
jithudigitised is offline   Reply With Quote
Old 23rd October 2009, 23:42   #17
BHPian
 
hellraiser_yank's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Delhi/Cardiff
Posts: 54
Thanked: Once
Default

it happens randomly for some period. and i also tried turning the HU off and the sound disappeared during that time
hellraiser_yank is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2009, 00:02   #18
BHPian
 
jithudigitised's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Thiruvananthapuram
Posts: 329
Thanked: 58 Times
Default

yeah i know, i had also this problem,but when i did wiring correctly,that is by grounding,its gone.
If you are still in doubts,check my thread in DIY.There i have clearly stated it and the solution for my problem.
jithudigitised is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2009, 00:13   #19
BHPian
 
hellraiser_yank's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Delhi/Cardiff
Posts: 54
Thanked: Once
Default

Quote:
Originally Posted by jithudigitised View Post
yeah i know, i had also this problem,but when i did wiring correctly,that is by grounding,its gone.
If you are still in doubts,check my thread in DIY.There i have clearly stated it and the solution for my problem.
i have given earthing to the amp by drilling a hole in the body. dunno bout the HU.
hellraiser_yank is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2009, 00:33   #20
BHPian
 
jithudigitised's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Thiruvananthapuram
Posts: 329
Thanked: 58 Times
Default

are you using the speaker level input or RCAs.
jithudigitised is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2009, 00:35   #21
BHPian
 
hellraiser_yank's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Delhi/Cardiff
Posts: 54
Thanked: Once
Default

Quote:
Originally Posted by jithudigitised View Post
are you using the speaker level input or RCAs.
i think RCAs from HU to amp

Quote:
Originally Posted by jithudigitised
so the front and rear are connected through RCAs and not the Speaker Level Inputs,right ?
If you have doubt you can look at the amp side to see which one is connected.
the input to the amp is via RCAs and the outpu to the speakers is through the regular speaker wires NOT RCAs.

Last edited by hellraiser_yank : 24th October 2009 at 00:46.
hellraiser_yank is offline   Reply With Quote
Old 24th October 2009, 00:41   #22
BHPian
 
jithudigitised's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Thiruvananthapuram
Posts: 329
Thanked: 58 Times
Default

so the front and rear are connected through RCAs and not the Speaker Level Inputs,right ?
If you have doubt you can look at the amp side to see which one is connected.
jithudigitised is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My ka Laal: Swift - Oye VDi, VDi Oye! - 12 months, 29.3k km UPDATE phamilyman Long-Term Ownership Reviews 89 7th May 2010 17:13
Got my vdi iced! dang.mickey In-Car Entertainment 4 31st August 2009 18:59
Why is Ritz VDi more expensive than the Swift VDi ? Tapan The Indian Car Scene 49 1st June 2009 18:19
Swift VDI or Getz GLX-6L Budget EDIT: Bought VDI agm Hatchbacks 29 11th April 2008 22:56
Got my Swift ICEd!!! mlal000 In-Car Entertainment 16 20th January 2008 10:54


All times are GMT +5.5. The time now is 01:33.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks