Go Back   Team-BHP > Under the Hood > In-Car Entertainment

Thread Tools Search this Thread
Old 31st August 2010, 00:56   #16
Join Date: Sep 2009
Location: Bombay
Posts: 430
Thanked: 195 Times

You even get 1.5 Din - That would be the ideal size for the Linea in my opinion.
invidious is offline   Reply With Quote
Old 30th October 2010, 08:39   #17
Join Date: Oct 2008
Location: bangalore
Posts: 43
Thanked: 0 Times

i want to install the dual din on my punto. anyone got it done in bangalore? kindly let me know where n how much did it cost you. thanks
blinkjona is offline   Reply With Quote
Old 10th November 2010, 15:20   #18
Live To Jive's Avatar
Join Date: Jun 2009
Location: Swindon, UK
Posts: 697
Thanked: 84 Times

BTW is a Double DIN conversion possible for a Palio. A friend of mine desparately want;s to do it.
Live To Jive is offline   Reply With Quote
Old 7th April 2011, 19:52   #19
Senior - BHPian
amit_mechengg's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: Pune
Posts: 2,304
Thanked: 930 Times
Default Re: Dual DIN on Linea and Punto possible?

linea cannot fit in 2 din player at all.

i was wondering what magic has been done exactly here.

i must say 4000 rs is worth every penny and the mastermind behind this is extraordinary.

did anyone notice the hazard lights and boot open switch panel ?

it has gone in the slot circled in red and the space below the vents is cut off.

without this sort of mod linea/punto can never take in 2 din player
Attached Thumbnails
Dual DIN on Linea and Punto possible?-modified-dash.jpg  

amit_mechengg is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installing a single-din player into a double-din slot rattimehra In-Car Entertainment 21 29th April 2016 21:09
Tested the Dieseltronic Dual Channel Box on my Linea 1.3 MJD Mindgrinder Modifications & Accessories 14 5th March 2014 01:00
Linea meters in Punto; Is it Possible? .anshuman Technical Stuff 18 1st May 2010 12:26
Info about Using 1 din slot to use a 2 din HU shalini_g In-Car Entertainment 30 10th March 2006 21:47

All times are GMT +5.5. The time now is 20:49.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks