Go Back   Team-BHP > Under the Hood > In-Car Entertainment


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10th March 2012, 11:59   #31
Senior - BHPian
 
DerAlte's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Bangalore
Posts: 8,076
Thanked: 2,876 Times
Default Re: Linea TJet+ ICE suggestions required

Quote:
Originally Posted by nishantgandhi View Post
... considering an upgrade here (if it is truly worth!) so as to derive the best out of the HU. ...
The objective should not be deriving the best out of the HU, rather what you are missing in the output as compared to another system, like distinct vocals in the same song, or the feeling of depth. If you are not missing anything in a comparison, perhaps you should let that feeling go and use what you are familiar with.

Quote:
Originally Posted by nishantgandhi View Post
... and get a good 2 channel for the sub exclusively ...
You already have a 4-channel, so get a mono for the sub. Not for loud volume, but for the amp's current dumping ability.

Quote:
Originally Posted by nishantgandhi View Post
... 4. Damping: for front doors only ...
You are putting in a sub, so damping front door isn't enough. You have to consider doing the rear doors and more importantly the boot lid (even tightly stuffed cotton waste will help here). And don't forget to lay a couple of strips of double sided tape behind the rear number plate.
DerAlte is offline   Reply With Quote
Old 28th October 2016, 17:17   #32
BHPian
 
AbiS's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Pune
Posts: 52
Thanked: 7 Times
Default Reuse Duster Anatel headunit

Hi friends,

My brother bought a new duster car and he replaced his anatel head unit with a Blaupunkt. My question is Can I use it in my Linea? Please advice.

Thanks in advance.
AbiS is offline   Reply With Quote
Old 28th October 2016, 17:57   #33
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,752
Thanked: 7,476 Times
Default Re: Reuse Duster Anatel headunit

Quote:
Originally Posted by AbiS View Post
Hi friends,

My brother bought a new duster car and he replaced his anatel head unit with a Blaupunkt. My question is Can I use it in my Linea? Please advice.

Thanks in advance.
Duster unit needs unlock code, so if you can get that from dealer for this particular head unit, it should work. Maybe you can ask your brother and check for this.
Jaggu is offline   (1) Thanks Reply With Quote
Old 28th October 2016, 17:57   #34
Senior - BHPian
 
deehunk's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bangalore
Posts: 1,052
Thanked: 769 Times
Default Re: Reuse Duster Anatel headunit

You have to check whether the head unit can be fitted in a double din facia for Duster.
deehunk is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ICE ICE baby. Punto"ICE"fied Soccerfan In-Car Entertainment 45 10th March 2012 21:40
ICE ICE Baby!!!!!!!!(Swift ICE) scarlet.fever In-Car Entertainment 21 23rd September 2009 20:25
Ooty - my first on MY LINEA, probably the first LINEA TO CLIMB famous 36 hairpin bent vinay.pillai Travelogues 56 13th September 2009 21:25


All times are GMT +5.5. The time now is 00:59.

Copyright ©2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks