Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


View Poll Results: Do you face any Problems with TATA Sky?
Yes 117 37.50%
No 195 62.50%
Voters: 312. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th February 2012, 14:57   #331
BHPian
 
Join Date: Dec 2010
Location: Hyd
Posts: 242
Thanked: 35 Times
Default Re: Not possible to renew annual pack in advance on TataSky

Yes that is true though it is not mentioned anywhere. Otherthing is that you can not renew the pack if the same pack is not available at the time of renewal. So if Tata sky withdraws this pack, you will have to go with a pack that is available.

I'm currently on State pack which is not offered anymore, so at the time of renewal I have to go for a different package. This is what they say. I understand that if I do not renew it, the current package will continue with a daily deduction from the balance.
asdfvinay is offline   Reply With Quote
Old 15th February 2012, 14:59   #332
Team-BHP Support
 
Zappo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Hyderabad
Posts: 5,631
Thanked: 1,975 Times
Default

Generally, the call center starts calling you up when a couple of days are left. they also send you SMS to remind you of the approaching deadline. Yes though, you can't extend your Annual Megapack till it ends.

However, if you are very keen and are also willing to take some extra hassles to achieve this end then there does exist a roundabout way (I dont know though why one would want to do this!). Call them up and tell them that you do not want to continue with your current pack and want to cease it and go to the general daily rate for the base pack. They will refund you the remaining amount on a pro-rata basis. Now ask them to subscribe you once again (if required give a day's break) to the same pack with next 1 year's validity.

Quote:
Originally Posted by asdfvinay View Post
Yes that is true though it is not mentioned anywhere. Otherthing is that you can not renew the pack if the same pack is not available at the time of renewal. So if Tata sky withdraws this pack, you will have to go with a pack that is available.

I'm currently on State pack which is not offered anymore, so at the time of renewal I have to go for a different package. This is what they say. I understand that if I do not renew it, the current package will continue with a daily deduction from the balance.
This may not be entirely true. I am subscribed to a set of packs which ceased to exist along with with the dynosaurs. However, I keep updating the same pack over and over without a hitch. And they do know it but they do not object. Looks like the system does not allow anyone to select the old packs (grayed out, I assume) however, if its is already selected in an account then the extension keeps happening. My Cosmo Pack, Lifestyle pack and a few more in my account are of this category.

Last edited by Zappo : 15th February 2012 at 15:08. Reason: Back to back posts
Zappo is offline   Reply With Quote
Old 15th February 2012, 15:12   #333
Distinguished - BHPian
 
sgiitk's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Kanpur
Posts: 7,042
Thanked: 3,586 Times
Default Re: Not possible to renew annual pack in advance on TataSky

@Zappo; What you suggest may not be possible since even with the annual multi-room I have more than Rs.6300 with them!
sgiitk is offline   Reply With Quote
Old 15th February 2012, 15:29   #334
BHPian
 
Join Date: Dec 2010
Location: Hyd
Posts: 242
Thanked: 35 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Another thing is that when we take an addon pack, it continues at that price atleast for 6 months from activation of the pack, even if the pack rates change. I took English movies pack in Aug 2011 for Rs.45 a month. The rate was revised to Rs.60 later. The pack continued at Rs.45 for me till Feb 1st week and I got a message saying it is revised. When contacted, they said the price is revised later and was applicable after six months from activation to those who subscribed at earlier price, so your account is revised now.
asdfvinay is offline   Reply With Quote
Old 15th February 2012, 15:53   #335
Distinguished - BHPian
 
sgiitk's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Kanpur
Posts: 7,042
Thanked: 3,586 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Logically, there should be a window of about one month of overlap in which you can renew before the expiry of the old one. Also, as they claim there is no possibility of renewing before expiry then even the calls from service may be of no use.
sgiitk is offline   Reply With Quote
Old 10th February 2013, 12:27   #336
BHPian
 
starter's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bangalore
Posts: 898
Thanked: 261 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Dear Friends,
I need some help here in understanding this Tata Sky's pricing.
I am an existing Tata Sky customer for the last couple of years with a standard set-top box.
Now, i am planning to upgrade to a HD box and here is the pricing i was offered by the customer care.
Exchange to HD box - 2599/- + Annual Grand Sports Pack - 4500/- Total = 7100/-
BUT, for a new customer, the above + 4 showcase movies + 500/- gift voucher from Myntra costs 6459/-
Even if you leave all the extras, it is a good 650/- cheaper inspite of me already having the dish, cabling and everything.
I mean, what is wrong with Tata Sky? Or, am i missing something here?
Anybody has any further info on this, would be very helpful.
Thanks,
Deepak
starter is offline   Reply With Quote
Old 10th February 2013, 12:52   #337
Team-BHP Support
 
Vid6639's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangalore
Posts: 14,281
Thanked: 18,779 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Quote:
Originally Posted by starter View Post
Exchange to HD box - 2599/- + Annual Grand Sports Pack - 4500/- Total = 7100/-
BUT, for a new customer, the above + 4 showcase movies + 500/- gift voucher from Myntra costs 6459/-
Even if you leave all the extras, it is a good 650/- cheaper inspite of me already having the dish, cabling and everything.
I mean, what is wrong with Tata Sky? Or, am i missing something here?
Anybody has any further info on this, would be very helpful.
Thanks,
Deepak
Check these links Deepak:

http://www.tatasky.com/directSalesTataSkyhd.do

http://tatasky.com/hd/what-will-cost.html

I think they have offers with myntra so the discounts are effectively from Tatasky.

Also the 2599 vs 2829 is basically the 330 they give back for old set top box.
Vid6639 is offline   Reply With Quote
Old 10th February 2013, 13:21   #338
BHPian
 
starter's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bangalore
Posts: 898
Thanked: 261 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Quote:
Originally Posted by Vid6639 View Post
Check these links Deepak:

http://www.tatasky.com/directSalesTataSkyhd.do

http://tatasky.com/hd/what-will-cost.html

I think they have offers with myntra so the discounts are effectively from Tatasky.

Also the 2599 vs 2829 is basically the 330 they give back for old set top box.
Thanks a lot for the links Vidyut!
But i still don't get it. I understand the pricing of their set top boxes and that for an existing customer, it is 330Rs cheaper.
However, i see a different pricing even for their channel packages.
Have a look at their offer for a new customer (Picture from tatasky.com website)
TATA Sky..Do you face any problems?-tatasky_offer.png
If i buy this package on their website, it is 4510/- + for exchange to HD box - 2599/- It doesn't add up. Does it?
Cheers,
Deepak
starter is offline   Reply With Quote
Old 11th February 2013, 19:31   #339
Senior - BHPian
 
Join Date: Aug 2010
Location: Delhi
Posts: 2,096
Thanked: 978 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Tata Sky has all sorts of schemes which come and go.

I waited till their exchange was lucrative and upgraded to HD+.

The channel pricing is pretty confusing. I have gone for the annual megapack on two TV's at home. As I need a couple of channels from each pack.
Aroy is offline   Reply With Quote
Old 12th February 2013, 17:11   #340
Team-BHP Support
 
mobike008's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Hyderabad
Posts: 10,515
Thanked: 7,190 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

I have renewed my Tata Sky Annual package a week ago by paying Rs.5000.

It includes all HD channels that are currently aired as well as new additions they add during the year.

My base pack is "Dhamaal Pack" which has all entertainment, lifestyle, english movie channels etc. However, it does not include regional channels which we anyhow dont watch.

Rs.5000 re-charge works for 13 months

Last edited by mobike008 : 12th February 2013 at 22:09.
mobike008 is offline   Reply With Quote
Old 12th February 2013, 18:12   #341
Senior - BHPian
 
mayankk's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Delhi
Posts: 4,043
Thanked: 3,175 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

anybody gone to VoD over wifi? and can you tell us the process for it?
mayankk is offline   Reply With Quote
Old 12th February 2013, 20:31   #342
BHPian
 
k2max6's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: New Delhi
Posts: 483
Thanked: 129 Times
Default

Quote:
Originally Posted by mayankk View Post
anybody gone to VoD over wifi? and can you tell us the process for it?
You'll have to buy an ethernet over wifi adapter. The ethernet cable from tata sky box will connect to this adapter which will communicate via wifi with your wifi router. Costs around 1200 rupees , is available with Tatasky.
k2max6 is offline   Reply With Quote
Old 26th August 2013, 10:27   #343
BHPian
 
Join Date: Aug 2011
Location: Pune
Posts: 228
Thanked: 86 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Experience of my sister with tata sky in andheri. Guyies beware of tata sky repairmen :

My sister had called the tata sky repairman for some signal related problems. The guy came and told that some part in the dish is missing due to which the signals are not coming through.
My sister got suspicious. So she checked with the building security for the log of people who have entered the terrace by taking key from security and bingo she found that the last time terrace was opened by a tata sky repairman couple of days back.
Their modus operandi is simple they come to fix dish for one customer, mess up other customer’s dish and then take money from other customer to fix the issue. She complained about this to the tata sky customer care but they didn’t provide any solution and said it is the tata sky dealer’s issue.

After realizing this theft she contacted me and I gave her few email id’s of top ranking management at tata sky (found on this thread). She sent out a stinger email to the chief marketing office and within 10 minutes the executive assistant called her up. They offered to replace the dish free of cost and free subscription of 3 months to resolve the issue. My sister accepted the offer only after they promised that they will take strict action against the repairman. After that every week she gets a call from the executive assistant to check if everything is alright.
athanedar is offline   Reply With Quote
Old 26th August 2013, 10:32   #344
Senior - BHPian
 
mayankk's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Delhi
Posts: 4,043
Thanked: 3,175 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Quote:
Originally Posted by k2max6 View Post
You'll have to buy an ethernet over wifi adapter. The ethernet cable from tata sky box will connect to this adapter which will communicate via wifi with your wifi router. Costs around 1200 rupees , is available with Tatasky.
the dongle from Tata itself is available for 300 bucks now.
However, the choice of content available on VoD makes you feel that even that 300 would have been better utilised renting out some movies.
Absolutely useless content.

Even the stuff you have to pay for is ancient, or unnecessary.
mayankk is offline   Reply With Quote
Old 26th August 2013, 11:27   #345
Distinguished - BHPian
 
IronH4WK's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bangalore
Posts: 3,504
Thanked: 3,513 Times
Default

Guys, thinking of upgrading to TataSky+ HD box. Currently have the TataSky+ SD box. Do I need to subscribe to Annual Mega HD pack or can I still continue with my Mega SD pack? I don't need the additional HD channels available with them right now.

Also, any idea how much is the HD box with recording?
IronH4WK is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Open Face vs. Full Face Helmets : How Safe are they? Rehaan Motorbikes 73 28th May 2015 15:13
Face to face with an angry tiger drkakkilaya Travelogues 49 22nd June 2012 18:46
Tata SKY / Dish / CAS what is your choice .... all south delhi BHPians whatcanthisbe Gadgets, Computers & Software 1 29th December 2006 10:31
How many of you face problems with electronics in your car? frankmehta Technical Stuff 15 15th April 2006 10:15


All times are GMT +5.5. The time now is 04:25.

Copyright ©2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks