Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


View Poll Results: Do you face any Problems with TATA Sky?
Yes 118 37.58%
No 196 62.42%
Voters: 314. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15th October 2015, 21:39   #616
BHPian
 
Join Date: Oct 2011
Location: mumbai
Posts: 450
Thanked: 181 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Hi everybody.
Yes, their quality is deteriorating and they keep increasing their tariff.
How can they increase their rates for the 30 days for which you have prepaid?
If you take out a monthly railway pass and during that time the railways increase the prices they dont reduce the validity of it. This is what TS has done last month.
I wrote on their FB home page and exchanged emails to no avail.
Want to change. What is the feedback on Dish or Videocon?
1 more point. Has anybody noticed that this year the disruption due to rain was more.
Regards
faustus77 is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2015, 22:19   #617
Senior - BHPian
 
mayankk's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Delhi
Posts: 4,099
Thanked: 3,405 Times
Default

Quote:
Originally Posted by mayankk View Post

Problem with this.
If you drop Mega HD, you have to pay 2k extra for HD access.
I took Grand sports, and it says 34 HD channels, but if i want to SEE them, another 2k. So basically, that comes to 7500 again, which is the mega hd fees.
Geez, these guys are ridiculous!
I screamed at them in their facebook wall. Basically, with all hidden charges, the total came to the same as mega HD. This was for Grand Sports plus second TV plus HD access plus star world premiere. Just two hundred bucks under.
So they switched my package to megaHD.
mayankk is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2015, 14:57   #618
Oxy
BHPian
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bangalore
Posts: 184
Thanked: 171 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

I purchased Tata Sky back in 2012, subscribed for their mega south biannual pack for 10k. In 2014 when the renewal due date came up, they told me the biannual recharge option has been binned, and now I need to recharge annually for the mega pack @ Rs.6900 per year.

I promptly shifted this connection to my parent's home (who are happy without HD, all they need are a few regional and devotional channels), and switched to Videocon D2H. They had a add on called "HD Globe" at that time (costing some Rs.170 per month) that allowed you to view all HD channels. So I got their basic south pack plus HD Globe add on (Costed me some Rs.340 per month).

This year when the recharge due date came up in April, I saw they have binned the HD Globe, added some HD Access fee and increased the tariffs of all the packs. But to my surprise, since I was an existing customer subscribed to HD Globe, I could recharge it. And they gave me an option to recharge it for 5 years. So I went ahead and got the HD Globe and their basic south pack recharged till 2020.

So now I pay some Rs.330-335 per month, don't pay anything for HD Access, and get all the channels I, my wife and my in-laws want to watch. Their bare basic pack of course does not come with sports channels, but the HD Globe gives me Star Sports HD 1 and 2, Sony Six HD and Ten HD.

The only drawback is that since the HD Globe is discontinued, I won't get any new HD channels. Eg. AXN HD, Sony Pix HD, Colors Infinity etc.

So far I cannot ask for more, but this honeymoon period will end in April 2020.

This is what I have currently:

Base Pack: http://www.videocond2h.com/wsc/south_silver_pack.aspx

HD Globe: https://www.komparify.com/regions/in...-globe-add-on-

I would like to whole heartedly recommend Videocon to any troubled soul on Tata Sky. Just recharge for 5 years at once and protect yourself from all the price hike crap (they even give you 200 days free if you recharge for 5 years). Even reception during rains is considerably better than Tata Sky.
Oxy is offline   Reply With Quote
Old 27th October 2015, 11:15   #619
BHPian
 
Join Date: Nov 2007
Location: Bangalore
Posts: 172
Thanked: 67 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Im thinking of shifting to videocon. At the max willing to spend Rs.400 pm, will that be be sufficient to get StarMovies, Star Sports, NatGeo, Pogo, Udaya TV all in the same pack?
Blue_V is offline   Reply With Quote
Old 28th October 2015, 23:39   #620
BHPian
 
Join Date: Oct 2011
Location: mumbai
Posts: 450
Thanked: 181 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Hi everybody.
Seems Tata Sky is becoming worse.
My post of 15/10 mentioned that even when I had prepaid they raised their prices. 6 days before due date I received SMS to pay 810 for 30 days and 2 days later a SMS to pay 815.
Incidentally a month back I was paying 790 and a few months back it was 730.
All the hikes without any improvement in their srevice or any additional channels.
I too am thinking of switching to Videocon. Anybody here their customer? Please respond
Thanks and regards
faustus77 is offline   Reply With Quote
Old 29th October 2015, 11:09   #621
BHPian
 
Saanil's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Mumbai
Posts: 379
Thanked: 186 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

A few weeks back, I recharged my TATA SKY account with close to Rs 11k for 1 year. Please note that this includes two tata sky connections I have at my house. Looking at the per month cost for each connection, it does not look expensive. Please correct me if I am calculating incorrectly.
Saanil is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2015, 15:54   #622
BHPian
 
Join Date: Aug 2009
Location: Virar(Near Mumbai)
Posts: 75
Thanked: 8 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

I am having HD+ with recording facility.
From yesterday afternoon when it was switched on it started to download the software and continued for 5 hours. It would go on upto 90 percent and agains restart from 0 and upto 90. This was going on for 5 hours. Some numbers were changing on left top corner of the screen. Then I switched off the Box. After restart again same thing would happen. Once it started at at default channel 100 and when i changed channel it hanged after few minutes. Sometimes even channel 100 would get hanged. Today again the software downloading message came.
After complaining yesterday the technician visited today. The download message again came while he was there. The remote operations were not responded with.
The technician said the set top box needs to be replaced. Charges Rupees 870 or something like that. When I asked what is that USB port in front (another usb port is there at rear side having wifi dongle) near the card he said it has no use yet. When i asked whether it is for diagnostic he said no.
Has anybody experienced it. I had this set top box for last many years. Purchased when inaugural offer for Rs2000 was going on many years back.
Is there any other solution? please help.
HydroFuel is online now   Reply With Quote
Old 2nd December 2015, 15:01   #623
BHPian
 
Join Date: Aug 2009
Location: Virar(Near Mumbai)
Posts: 75
Thanked: 8 Times
Default

Bump.
Any input please.
HydroFuel is online now   Reply With Quote
Old 2nd December 2015, 15:12   #624
Senior - BHPian
 
naveenroy's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,319
Thanked: 694 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Quote:
Originally Posted by HydroFuel View Post
The technician said the set top box needs to be replaced. Charges Rupees 870 or something like that. When I asked what is that USB port in front (another usb port is there at rear side having wifi dongle) near the card he said it has no use yet. When i asked whether it is for diagnostic he said no.
Has anybody experienced it. I had this set top box for last many years. Purchased when inaugural offer for Rs2000 was going on many years back.
Is there any other solution? please help.
I think I have the same box - the first HD+ box. I am not having any such issues - though I have a vague feeling that I will be getting the same error soon - so that they can force us to move to the newer boxes.
naveenroy is offline   Reply With Quote
Old 2nd December 2015, 16:25   #625
Team-BHP Support
 
Zappo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Hyderabad
Posts: 5,648
Thanked: 1,996 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

All those recommending Videocon D2H, I used to do that as well. In fact I was closely tracking videocon as I planned to shiftover once my Tata Sky subscription ended. Videocon was a way cheaper and Tata Sky looked like a loot business. However something changed just before my TataSky ran out of its last subscription.

Suddenly TataSky started adding HD and near HD channels at a breakneck speed. Everyday a new HD channel would get added and it went to the extent that I knew the price will go up for sure but did not mind as long as it was reasonable increase. On the parallel Videocon suddenly changed their packages and the new prices suddenly took away all the price advantages that they had over their rivals. Suddenly their costs started adding up to more than what I was paying for TataSky for the same set of channels.

So the idea to shift was promptly burried. Today TataSky remains a pretty well stocked in terms of channels bouquet and also its prices.
Zappo is offline   Reply With Quote
Old 2nd December 2015, 17:01   #626
BHPian
 
Join Date: Dec 2010
Location: Bangalore
Posts: 239
Thanked: 204 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Quote:
Originally Posted by HydroFuel View Post
I am having HD+ with recording facility.
Has anybody experienced it. I had this set top box for last many years. Purchased when inaugural offer for Rs2000 was going on many years back.
Is there any other solution? please help.
I have Tata Sky HD DVR @ Home (bought in 2012). No such messages observed yet.
naut is offline   Reply With Quote
Old 25th December 2015, 10:35   #627
BHPian
 
Join Date: Jan 2008
Location: New Delhi
Posts: 95
Thanked: 21 Times
Default

Need some help. My Tata Sky HD+ remote needs to be replaced. Should I contact Tata Sky support or buy it from Amazon for Rs 250/-
v_2rahjo is offline   Reply With Quote
Old 25th December 2015, 11:14   #628
Senior - BHPian
 
sagarpadaki's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Bengaluru
Posts: 2,625
Thanked: 1,251 Times
Default

AFAIK Tata sky replaces remotes for free of cost. Give them a call and check
sagarpadaki is online now   Reply With Quote
Old 26th December 2015, 18:40   #629
BHPian
 
abhi3284's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Pune
Posts: 150
Thanked: 51 Times
Default Re: TATA Sky..Do you face any problems?

Quote:
Originally Posted by v_2rahjo View Post
Need some help. My Tata Sky HD+ remote needs to be replaced. Should I contact Tata Sky support or buy it from Amazon for Rs 250/-
I just replaced by TS HD Remote by calling TS CC. They charged 200 /- for it. Rather deduct it from your Account Balance.
abhi3284 is online now   Reply With Quote
Old 27th December 2015, 01:39   #630
BHPian
 
Join Date: Jan 2008
Location: New Delhi
Posts: 95
Thanked: 21 Times
Default

I Called up Tata Sky and they informed the same. The HD+ remote is for Rs375/- and they will deduct the same from my account. They even mentioned that I can give Rs375 to the delivery guy and he will top my account with that balance so that my annual package does not get reduced by a few days
v_2rahjo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Open Face vs. Full Face Helmets : How Safe are they? Rehaan Motorbikes 73 28th May 2015 15:13
Face to face with an angry tiger drkakkilaya Travelogues 49 22nd June 2012 18:46
Tata SKY / Dish / CAS what is your choice .... all south delhi BHPians whatcanthisbe Gadgets, Computers & Software 1 29th December 2006 10:31
How many of you face problems with electronics in your car? frankmehta Technical Stuff 15 15th April 2006 10:15


All times are GMT +5.5. The time now is 22:57.

Copyright ©2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks