Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th February 2009, 20:26   #1291
Senior - BHPian
 
normally_crazy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 4,368
Thanked: 383 Times
Default

Abhi,

Both my routers - office and home - have the same IP and on the phone also I use the same ip to connect. But it doesn't at home - why ? I guess it stopped connecting after I upgraded to v 2.0
normally_crazy is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 20:30   #1292
Senior - BHPian
 
abhinav.gupta88's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Delhi , India
Posts: 4,087
Thanked: 308 Times
Default

Sir , Are you using mac address security or WEP Key on your router at home?
abhinav.gupta88 is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 21:10   #1293
Senior - BHPian
 
normally_crazy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 4,368
Thanked: 383 Times
Default

WPA on the router only.
normally_crazy is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 21:48   #1294
Newbie
 
The X Factor's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Mumbai
Posts: 16
Thanked: 0 Times
Default

Quote:
Originally Posted by normally_crazy View Post
Guys,

I upgraded to 2.2.1 via quickpwn on windows. When i run cydia - it doesn't load most of the times - cached error and time out messages abound. Also I cannot see Bite SMS in the cydia.

Whats wrong ?
BiteSMS is now a paid app :( ... you'll could install clippy and copy paste the message to forward, until some free app shows up
The X Factor is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 22:01   #1295
Senior - BHPian
 
abhinav.gupta88's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Delhi , India
Posts: 4,087
Thanked: 308 Times
Default

Do one thing.

Open settings -> Wifi -> press right arrow on your network suppose xyz -> Forget this network.
Search again and try.
abhinav.gupta88 is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 22:33   #1296
Senior - BHPian
 
kb100's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangy Boy!
Posts: 1,554
Thanked: 14 Times
Default

Quote:
Originally Posted by The X Factor View Post
BiteSMS is now a paid app :( ... you'll could install clippy and copy paste the message to forward, until some free app shows up

Its right there on Cydia... showing up as an update - except I ain't updating it!

So long as you don't update to BiteSMS3.0 its okay. Is the crack out yet?
kb100 is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 22:37   #1297
Senior - BHPian
 
abhinav.gupta88's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Delhi , India
Posts: 4,087
Thanked: 308 Times
Default

Yes KB. Available on xsellize
abhinav.gupta88 is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 22:37   #1298
Newbie
 
The X Factor's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Mumbai
Posts: 16
Thanked: 0 Times
Default

Quote:
Originally Posted by kb100 View Post
Its right there on Cydia... showing up as an update - except I ain't updating it!

So long as you don't update to BiteSMS3.0 its okay. Is the crack out yet?
if you wanna use a paid app, then better get iRealSMS

check pm
The X Factor is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 22:44   #1299
Senior - BHPian
 
abhinav.gupta88's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Delhi , India
Posts: 4,087
Thanked: 308 Times
Default

Don't pay when you have an option to get it for free.
abhinav.gupta88 is offline   Reply With Quote
Old 16th February 2009, 23:51   #1300
Senior - BHPian
 
normally_crazy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 4,368
Thanked: 383 Times
Default

Downloaded Bitesms 3 and there is an option of sending thru carrier. I can do it all life ?

Also where is the option of forwarding sms' ?
normally_crazy is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2009, 00:00   #1301
Senior - BHPian
 
abhinav.gupta88's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Delhi , India
Posts: 4,087
Thanked: 308 Times
Default

Yea you need to crack it. Will send you the link in a while.
To forward message, go to message and slide the message towards the right. Voila.

By the way did Wifi work?

Last edited by normally_crazy : 17th February 2009 at 00:19.
abhinav.gupta88 is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2009, 00:20   #1302
Senior - BHPian
 
normally_crazy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 4,368
Thanked: 383 Times
Default

Got the forwarding part. The wifi is still kaput - :(
normally_crazy is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2009, 00:27   #1303
Senior - BHPian
 
abhinav.gupta88's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Delhi , India
Posts: 4,087
Thanked: 308 Times
Default

Tried Forgetting the network?
abhinav.gupta88 is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2009, 12:54   #1304
Senior - BHPian
 
msdivy's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Bangalore
Posts: 1,426
Thanked: 771 Times
Default

Latest offer from Vodafone is, buy 8GB iPhone and get Rs 500 discount in the bill for 10 months. iPhone is also available on EMI (Rs5144 x 6months) or (Rs2663 x 12months).
msdivy is offline   Reply With Quote
Old 17th February 2009, 12:59   #1305
Senior - BHPian
 
normally_crazy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 4,368
Thanked: 383 Times
Default

yes - still nothing. Came to work today and it logged on flawlessly on the office wifi network.
normally_crazy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Iphone - now $100 since Iphone 3G S (speed) launched D-Man Gadgets, Computers & Software 32 14th February 2010 18:11
Apple iPhone Launched!!! OMG, OMG!!! (EDIT: Feb 5th - New memory sizes) hydrashok Gadgets, Computers & Software 107 21st August 2008 14:33
this is completely insane - Guy waiting in line for iPhone for 5 days in NYC whatcanthisbe Shifting gears 20 1st July 2007 21:04


All times are GMT +5.5. The time now is 05:30.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks