Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th May 2009, 20:07   #4891
SLK
Senior - BHPian
 
SLK's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: DL XX XX XXXX
Posts: 1,288
Thanked: 183 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Digital Vampire View Post
Sorry... Cant find it there either...
Funny! did they remove it? in the new windows!!

You can try this, SIM manager v1.4 freeware for smartphone, Windows mobile phone free downloads.

I haven't tried, so at your own risk
SLK is offline   Reply With Quote
Old 30th May 2009, 02:01   #4892
BHPian
 
Join Date: Feb 2007
Location: delhi
Posts: 708
Thanked: 89 Times
Default

@slk- I have a diamond which runs on 6.1. Contact manager is available through both programs and through the contacts menu. They haven't removed it.
@Digitalv- What phone is this ?
Let's work step by step, after you manage to copy the contacts, and have multiple entries I'll definitely help you out. No worries.
Try looking for something along the lines of SIM Manager like sim contacts, other contacts, sim memory etc. There has to be an option in the contact menu, every single phone has it.
sukrit7 is offline   Reply With Quote
Old 30th May 2009, 02:03   #4893
BHPian
 
Join Date: Feb 2007
Location: delhi
Posts: 708
Thanked: 89 Times
Default

Quote:
Originally Posted by deathwalkr View Post
so again is this is a phone defect or is everything ok?
While I have no reason behind my theory it doesn't seem like a defect. If you've noticed htc has an E even when there's no actual connection settings.
When I put my vodafone sim even without manually providing connection settings as has to be done it showed an E
sukrit7 is offline   Reply With Quote
Old 30th May 2009, 09:44   #4894
BHPian
 
deathwalkr's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Trivandrum
Posts: 611
Thanked: 412 Times
Default

that is precisely my problem dude; in my Motorola Q9h it shows only a G when i use Idea Sim but is showing E when i put in an Airtel Sim. but the idea Sim was showing E in a HTC though :(
deathwalkr is online now   Reply With Quote
Old 30th May 2009, 11:23   #4895
BHPian
 
Join Date: Jul 2004
Location: Utopia!
Posts: 577
Thanked: 83 Times
Default

Quote:
Originally Posted by sukrit7 View Post
@slk- I have a diamond which runs on 6.1. Contact manager is available through both programs and through the contacts menu. They haven't removed it.
@Digitalv- What phone is this ?
Let's work step by step, after you manage to copy the contacts, and have multiple entries I'll definitely help you out. No worries.
Try looking for something along the lines of SIM Manager like sim contacts, other contacts, sim memory etc. There has to be an option in the contact menu, every single phone has it.
Its an ASUS P527 with WinMo 6.1 pre-loaded.

I've searched 99.9% of all the menus on this phone, even totally unrelated ones. I'm so surprised that such a basic feature goes missing...

Attached are the screenshots of the contacts menu. Nothing related in the sub-menus either

Does anyone think its worth re-installing the OS. Its brand new and not fiddled with much other than to search for this stupid SIM manager and installation of Navigation software (MMI & Satguide).
Attached Images
  

Last edited by Digital Vampire : 30th May 2009 at 11:31.
Digital Vampire is offline   Reply With Quote
Old 30th May 2009, 19:36   #4896
BHPian
 
Join Date: Feb 2007
Location: delhi
Posts: 708
Thanked: 89 Times
Default

Nothing to do with reinstalling os in my opinion.
What's copy contact. Try selecting all contacts and clicking copy
sukrit7 is offline   Reply With Quote
Old 1st June 2009, 19:28   #4897
BHPian
 
Join Date: Aug 2007
Location: Paradise (wish it was)
Posts: 310
Thanked: 90 Times
Default Nokia E63 issues?

I am planning to go for the Black Nokia E63 now. Want to hear from the regular users of E63 about the problems / irritations they face.

My requirements (order)
1. GSM Calls & Texting
2. Wifi for skype calls
3. Check stock quotes (gprs)
4. emails now n then

Going for E63 mainly because it is one of the full fledged phones with WIFI at a lower price.

Want to hear the generic & specific problems faced. Pl. help.
null is offline   Reply With Quote
Old 1st June 2009, 19:56   #4898
SLK
Senior - BHPian
 
SLK's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: DL XX XX XXXX
Posts: 1,288
Thanked: 183 Times
Default

Quote:
Originally Posted by null View Post
I am planning to go for the Black Nokia E63 now. Want to hear from the regular users of E63 about the problems / irritations they face.

My requirements (order)
1. GSM Calls & Texting
2. Wifi for skype calls
3. Check stock quotes (gprs)
4. emails now n then

Going for E63 mainly because it is one of the full fledged phones with WIFI at a lower price.

Want to hear the generic & specific problems faced. Pl. help.
Have one in blue.

1. GSM Calls & Texting - no issues
2. Wifi for skype calls - works fine
3. Check stock quotes (gprs) - not tried
4. emails now n then - works well

issues - none so far.

1 reported hang, but restrated and all fine.
SLK is offline   Reply With Quote
Old 2nd June 2009, 20:59   #4899
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,490
Thanked: 6,768 Times
Talking E & G war

Ok i have got screen shot of the phenomenon where the network shifts between the EDGE and GPRS service, when the signal strength is weak. Chanced upon during my weekend travel and thankfully my stay was in a black spot area. Have got screen shot with google map tower location to show its the same tower

Name:  Picture 231.png
Views: 316
Size:  122.9 KBName:  Picture 233.png
Views: 326
Size:  136.0 KB

Not just once but it shunted multiple times in and out.
Jaggu is online now   Reply With Quote
Old 3rd June 2009, 09:00   #4900
BHPian
 
Join Date: Jul 2004
Location: Utopia!
Posts: 577
Thanked: 83 Times
Default

Quote:
Originally Posted by sukrit7 View Post
Nothing to do with reinstalling os in my opinion.
What's copy contact. Try selecting all contacts and clicking copy
I tried everything possible and none of the in-built settings worked.

Finally got a copy of HTC Sim Manager and that did the trick. I could have done this earlier with SLK's suggestion, but didn't want to install any 3rd party SW unless absolutely needed.
Digital Vampire is offline   Reply With Quote
Old 3rd June 2009, 14:47   #4901
BHPian
 
Join Date: Jul 2004
Location: Utopia!
Posts: 577
Thanked: 83 Times
Default

Guys...I need suggestions on purchasing a few phones for my project. The following are the requirements.

# Must support Bluetooth, Java (MIDP 2.0, JSR 82, JSR 75...)
# Should have expandable memory (Min 1 Gig)

Which is the cheapest phone (any manufacturer) available for this purpose?

&

Which is the cheapest S60 phone supporting the above requirements?.

I don't care about camera, MP3, screen size, voice/audio quality, battery backup, aesthetics...Just need the cheapest phones matching the above requirements.
Digital Vampire is offline   Reply With Quote
Old 3rd June 2009, 15:33   #4902
BHPian
 
Join Date: Dec 2006
Location: Bangalore
Posts: 408
Thanked: 109 Times
Default

Need advice on selecting a mobile phone. My requirements in the order

1. GSM enabled
2. WiFi (WLAN)
3. Blue tooth
4. GPS enabled
5. Good battery life
6. Large screen
7. Budget below 12K

regrads,
-manju
manjubp is offline   Reply With Quote
Old 3rd June 2009, 15:36   #4903
Team-BHP Support
 
bblost's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hyderabad
Posts: 9,552
Thanked: 6,310 Times
Default

^ Asus P527.

I use it.
It has all the features you have mentioned.
Search this thread for more info on the phone.
Also there is a thread dedicated to this phone on the forum.
bblost is offline   Reply With Quote
Old 3rd June 2009, 15:53   #4904
BHPian
 
Join Date: Jul 2004
Location: Utopia!
Posts: 577
Thanked: 83 Times
Default

Quote:
Originally Posted by bblost View Post
^ Asus P527.
+1 to that. P527 is a great VFM product. Now comes with Satguide All-India maps, Car holder, Car charger...Purchased from Croma @ 12,500. Possible cheaper with smaller dealers/grey market.

Also checkout the more stylish but cheaper Asus P320. Almost same hardware specs as P527, but no number pad and 1100 mAH vs 1300mAH battery (P527).

Note: Both phones above comes with slow 200Mhz processors when compared to the competition which would be dearer by another 5K. I haven't felt much lag on this phone in comparison to my friends HTC Touch diamond though.
Digital Vampire is offline   Reply With Quote
Old 4th June 2009, 15:30   #4905
Distinguished - BHPian
 
Sahil's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bombay
Posts: 5,136
Thanked: 1,893 Times
Default

Any clue when Nokia 6700 is expected to launch?
Sahil is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Mobile Phone Pictures Thread inder_s1 Shifting gears 13 10th April 2009 21:06
F1-2009...All your Discussions here....! PAVAN KADAM Int'l Motorsport 395 4th April 2009 13:58
T-Mobile G1 Android mobile phone introduced yesterday but nobody here seems to care.. srijit Gadgets, Computers & Software 33 7th October 2008 15:57
Decisions... Decisions on choosing a four wheeled friend balashome The Indian Car Scene 47 1st October 2005 20:32


All times are GMT +5.5. The time now is 12:43.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks