Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21st July 2011, 12:21   #4981
Senior - BHPian
 
dkaile's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Meerut, India
Posts: 2,973
Thanked: 3,992 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by vvrchandra View Post
I do not have any SD card in my SGS2. Can I copy the apk to the inbuilt 16GB memory, which is the USB storage in SGS2? I think the USB storage is the inbuilt memory. Pl. correct if I'm wrong. Thanks.
You can use the inbuilt 16gb memory for it.
dkaile is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 12:59   #4982
BHPian
 
indian21r's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Hyderabad
Posts: 731
Thanked: 262 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Do anyone know what are the settings for Uninor GPRS in Nexus S. I discussed with the customercare for more than an hour, but they are clueless. Any one else facing the same issues.
indian21r is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 13:12   #4983
Senior - BHPian
 
dkaile's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Meerut, India
Posts: 2,973
Thanked: 3,992 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by indian21r View Post
Do anyone know what are the settings for Uninor GPRS in Nexus S. I discussed with the customercare for more than an hour, but they are clueless. Any one else facing the same issues.
Try settings these APN settings in settings-call/phone settings

Uninor GPRS
  • Account Name – Uninor Gprs
  • Username – Leave Blank
  • Password – Leave Blank
  • Homepage – www.google.co.in
  • Server Port (Port) – 8080
  • Server Address (Proxy) –10.58.10.58
  • Databearer – GPRS/Packetdata
  • Access Point – Uninor
  • Proxy – Yes
  • Authentication Type – Normal

Last edited by dkaile : 21st July 2011 at 13:13.
dkaile is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 14:37   #4984
BHPian
 
Zenster's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Sydney
Posts: 334
Thanked: 93 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Just a Quick update. I fitted the SGS2 dock kit in the car today. There is no vibration or jerky movement of the phone in the Dock. Also the issue reported earlier of the voice prompt asking for commands when the car was in motion didn't happen, it got activated only when i say "Hi Galaxy"...

2 issues or questions that i need you feedback on

1. Why does the SGS2 voice command (I guess thats Google Voice thingy) need a data connection. I mean why for voice calls or sms?

2. If the SGS2 is in the dock and i need to take/make a call, I was forced to use the speaker of the phone (which was not too loud when mounted on the windshield away from me). I tried plugging in the AUX cable (From the stock Punto Blaupunkt HU) but the "Voice" was not passed to the car speakers (as it happened in the nokia's). Only other option I see is to use a Bluetooth Headset or get a better HU for integration. Can anyone suggest anything better?

Looking forward to your replies.

Last edited by Zenster : 21st July 2011 at 14:39.
Zenster is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 14:42   #4985
BHPian
 
speedfreak01's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: new delhi
Posts: 97
Thanked: Once
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Are there any possibilities of 2.3 upgrade on Galaxy SL...I've finally decided on this phone or should I get the LG Optimus Black...I'm not really too keen on LG and many reviews claim that the phone is a bit laggy
speedfreak01 is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 15:04   #4986
BHPian
 
indian21r's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Hyderabad
Posts: 731
Thanked: 262 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by dkaile View Post
Try settings these APN settings in settings-call/phone settings

Uninor GPRS
These settings are not working dkaile. Today I will visit Uninor store and ccheck them again. If it works fine if not I will pick up a new SIM from docomo.

Regards
Rahul
indian21r is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 15:15   #4987
Senior - BHPian
 
mayankk's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Delhi
Posts: 4,100
Thanked: 3,408 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by indian21r View Post
These settings are not working dkaile. Today I will visit Uninor store and ccheck them again. If it works fine if not I will pick up a new SIM from docomo.

Regards
Rahul
try, with those settings in place, to switch to "GSM only".

@dkaile:Youre sure about APN:uninor?
Airtel takes it in this format : airtelgprs.com

That one setting is all airtel asks for, apparently..
mayankk is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 15:24   #4988
BANNED
 
Join Date: Jun 2009
Location: Swindon, UK
Posts: 696
Thanked: 84 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by yogi1771 View Post
^^Think the max discount is 1000rs not sure though,and to enter the coupon code need to press the buy option then you get a smaller window where you can enter the coupon code
Sorry but I'm a little confused. First I go to the page of the phone I want which in my case will be

Buy Samsung Google Nexus S (Black) at Best Price in India - Also find Specifications, Photos, Features & Reviews

Then I click on buy now and this page appears

Buy Samsung Google Nexus S (Black) at Best Price in India - Also find Specifications, Photos, Features & Reviews

I enter the quantity (in my case 1).

Now the following questions:
1. Where do I get the code from?
2. Where do I enter it?
Live To Jive is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 15:35   #4989
BHPian
 
indian21r's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Hyderabad
Posts: 731
Thanked: 262 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by mayankk View Post
try, with those settings in place, to switch to "GSM only".

@dkaile:Youre sure about APN:uninor?
Airtel takes it in this format : airtelgprs.com

That one setting is all airtel asks for, apparently..
The APN is uninor. that much I am sure. I got sms when I sent "ALL" to 58355
Where do I find switch to GSM only??

by the way I am not running stock. I have rooted it and have CM7.0.3. It works absolutely fine with Idea. So I am sure the problem is in the settings only


Quote:
Originally Posted by Live To Jive View Post
Sorry but I'm a little confused. First I go to the page of the phone I want which in my case will be

Buy Samsung Google Nexus S (Black) at Best Price in India - Also find Specifications, Photos, Features & Reviews

Then I click on buy now and this page appears

Buy Samsung Google Nexus S (Black) at Best Price in India - Also find Specifications, Photos, Features & Reviews

I enter the quantity (in my case 1).

Now the following questions:
1. Where do I get the code from?
2. Where do I enter it?
After you click buy, you have to type the code in the text box and apply it.

You can use the Code ICICILB for Rs 1200 discount or if someone can share the coupons you can use it. I have exhausted all the 10 coupons that I had

Regards

Last edited by indian21r : 21st July 2011 at 15:38.
indian21r is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 15:38   #4990
Senior - BHPian
 
h@r$h@l's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: GJ1
Posts: 1,433
Thanked: 686 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by Live To Jive View Post
Sorry but I'm a little confused. First I go to the page of the phone I want which in my case will be

Buy Samsung Google Nexus S (Black) at Best Price in India - Also find Specifications, Photos, Features & Reviews

Then I click on buy now and this page appears

Buy Samsung Google Nexus S (Black) at Best Price in India - Also find Specifications, Photos, Features & Reviews

I enter the quantity (in my case 1).

Now the following questions:
1. Where do I get the code from?
2. Where do I enter it?
Please refer to the below images and see if it solves your doubts.

First you HIT the BUY NOW button and a pop up appears and there you enter the code "icicilb" and hit "Apply Coupon Code" and you shall see the price on your right.

Name:  LETSBUY.jpg
Views: 301
Size:  57.9 KB

Name:  LETSBUY2.jpg
Views: 286
Size:  81.8 KB
h@r$h@l is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 15:41   #4991
Senior - BHPian
 
mayankk's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New Delhi
Posts: 4,100
Thanked: 3,408 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by indian21r View Post
The APN is uninor. that much I am sure. I got sms when I sent "ALL" to 58355
Where do I find switch to GSM only??

by the way I am not running stock. I have rooted it and have CM7.0.3. It works absolutely fine with Idea. So I am sure the problem is in the settings only
I'd assume it would be under settings>wireless&networksmobile networks>network mode.
Thats how its on my stock x10.
Layout may different for you, but i suppose the basic headers would be the same.
mayankk is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 15:44   #4992
Senior - BHPian
 
dkaile's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Meerut, India
Posts: 2,973
Thanked: 3,992 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by Live To Jive View Post
Now the following questions:
1. Where do I get the code from?
2. Where do I enter it?
Click BUY NOW
In the enter coupon code, type RCOMLB1
Click Apply Coupon
You will get 1k discount or type ICICILB for 1.2k
Click Pay Now
and enjoy life.

Last edited by dkaile : 21st July 2011 at 15:50.
dkaile is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 16:30   #4993
BHPian
 
indian21r's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Hyderabad
Posts: 731
Thanked: 262 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by mayankk View Post
I'd assume it would be under settings>wireless&networksmobile networks>network mode.
Thats how its on my stock x10.
Layout may different for you, but i suppose the basic headers would be the same.
That Option is not available in the Nexus S.
indian21r is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 17:07   #4994
BHPian
 
gr8guzzler's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Navi Mumbai
Posts: 648
Thanked: 38 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Installed my first ROM on the Desire S, Virtuous Unity which is based on the sensation ROM and has sense 3.0. I am loving it.

Just had a question, do all market apps directly get installed on the phone memory? When I restored my apps using Titanium, everything got installed on the phone memory.
gr8guzzler is offline   Reply With Quote
Old 21st July 2011, 17:25   #4995
Senior - BHPian
 
Klub Class's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: KA17|KL65|KL41
Posts: 3,743
Thanked: 835 Times
Default re: Android Thread: Phones / Apps / Mods

Quote:
Originally Posted by dkaile View Post
Try settings these APN settings in settings-call/phone settings
dkaile, would you please provide me the GPRS settings for BSNL connection? I use LG Optimus One P500

PS: I had interacted with the BSNL customer multiple times. They states that GPRS settings are not available for my phone.
Klub Class is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Quintessential Tablet PC Thread (Android, Apple, BB et al) vcash Gadgets, Computers & Software 1660 7th August 2017 16:25
BMW iDrive, Connected Drive & BMW Apps - Review & FAQ Thread! karan561 In-Car Entertainment 27 11th May 2017 00:39


All times are GMT +5.5. The time now is 04:06.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks