Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29th October 2010, 21:29   #121
Senior - BHPian
 
revtech's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bombay
Posts: 1,987
Thanked: 35 Times
Default

dont know if im missing something but everytime i click "Drive to" and Search for a place and click ond "drive" it says calculating route and then i get this error

"Routing server error:could not find a route"
revtech is offline   Reply With Quote
Old 29th October 2010, 21:50   #122
Senior - BHPian
 
anilisanil's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pune
Posts: 1,435
Thanked: 287 Times
Default

Quote:
Originally Posted by leadf00t View Post
Another wazer joins the group.
Installed and used it today. Can be found with the nick leadfoot-TBHP.

Will report once i use again today evening while driving back home.
heyyy, i spotted you today on waze. while I was browsing the Pune maps on waze, I accidentally zoomed out and when I zoomed in I was in Mumbai and found you and a few other wazers going on a road as rally, I think I saw callyp too.
anilisanil is offline   Reply With Quote
Old 29th October 2010, 22:26   #123
Distinguished - BHPian
 
IronH4WK's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bangalore
Posts: 3,504
Thanked: 3,514 Times
Default

Quote:
Originally Posted by valhallen.282 View Post
This is the sony ericsson elm. My dad's. Old school sony OS but with gps. Googlemaps is dead accurate!
been searching for some time now for what OS Elm uses, but only thing i found out was it is something Java based. you might want to try the Symbian version of the application.

Quote:
Originally Posted by revtech View Post
dont know if im missing something but everytime i click "Drive to" and Search for a place and click ond "drive" it says calculating route and then i get this error

"Routing server error:could not find a route"
found something here about your error.

Last edited by IronH4WK : 29th October 2010 at 22:27.
IronH4WK is offline   Reply With Quote
Old 30th October 2010, 10:00   #124
Senior - BHPian
 
ASHISHPALLOD's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: BRMT
Posts: 1,987
Thanked: 283 Times
Default

Quote:
Originally Posted by anilisanil View Post
heyyy, i spotted you today on waze. while I was browsing the Pune maps on waze, I accidentally zoomed out and when I zoomed in I was in Mumbai and found you and a few other wazers going on a road as rally, I think I saw callyp too.


waze, nice application but....

koi bhi kisi ko bhi kaha hai locate kar sakata hai kya?

danger! danger!!
ASHISHPALLOD is offline   Reply With Quote
Old 30th October 2010, 12:55   #125
Senior - BHPian
 
vikram_d's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangalore
Posts: 2,380
Thanked: 936 Times
Default

Ashish do you have a reason to hide. lol.
vikram_d is offline   Reply With Quote
Old 30th October 2010, 13:04   #126
Senior - BHPian
 
ASHISHPALLOD's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: BRMT
Posts: 1,987
Thanked: 283 Times
Default

Quote:
Originally Posted by ASHISHPALLOD View Post
koi bhi kisi ko bhi kaha hai locate kar sakata hai kya?
danger! danger!!
Quote:
Originally Posted by vikram_d View Post
Ashish do you have a reason to hide. lol.
ha ha,
i was thinking about those who are on move pretending to be on work,

boss: arey raju, kaam kaha tak aaya hai?

raju: sir, aur ek ghanta lag jayega, yanha bhid bahot hai?

boss: abey, tu theater me picture dekh raha hai aur muze ullu bana raha hai.

raju: nahi sir, aapko kuchch galat phahami hui hai.

boss: tu office ayega tab WEZ batayega tu ne kya kya gul khilaye hai.


Note from TEAM-BHP Support:
Please post in English.
If you have to write in anyother language, please provide the translation in English.

Thanks,
Support Team

Last edited by bblost : 3rd November 2010 at 16:26. Reason: Check inline.
ASHISHPALLOD is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2010, 16:24   #127
Team-BHP Support
 
bblost's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hyderabad
Posts: 9,552
Thanked: 6,310 Times
Default

I installed this on my Asus P527 Windows 6.1 SmartPhone.

It works.
But then started a weird problem. My phone would shutdown on its own. It would happen anytime without any warning atleast once a day. Even if no applications were active.

Uninstalled this s/w and the problem of shutdown has gone away.
bblost is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2010, 19:56   #128
Distinguished - BHPian
 
IronH4WK's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bangalore
Posts: 3,504
Thanked: 3,514 Times
Default

Quote:
Originally Posted by bblost View Post
I installed this on my Asus P527 Windows 6.1 SmartPhone.

It works.
But then started a weird problem. My phone would shutdown on its own. It would happen anytime without any warning atleast once a day. Even if no applications were active.

Uninstalled this s/w and the problem of shutdown has gone away.
have a few questions for you:
- which version did you install? Touchscreen or Touchscreen WVGA? (Touchscreen WVGA i think is for the full touch screen phones with higher resolution - 480x800 - like the HD2, not sure though)
- if you installed Touchscreen version and are having problems, uninstall it and install the other version and visa versa!
- does the "shutdown" happened before or after you've used Waze?
- have you rebooted your phone after installation? if yes, does the problem persist after the reboot?

*i sound like a tech-support*

try the following and see if "shutdown" problem gets resolved:
- close all applications (make use of the Task Manager if you have to)
- reboot your phone
- do not use Waze and see if your phone shuts down automatically. if it doesn't then you know its not Waze that is causing the problem. (for example, on my Touch Diamond, when i used a Sony Ericsson bluetooth headset, the phone would reboot 2mins into the conversation)

if that solves the problem, come back here and report.
if that doesn't solve the problem, come back here and report.

IronH4WK is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2010, 20:26   #129
BHPian
 
Join Date: Oct 2007
Location: Chennai
Posts: 125
Thanked: 7 Times
Default

Hey IronH4wk, I noticed another behavior in my HD2. If i use google maps, it locks the gps satellites fast. But if i use waze, it takes ages to locate the satellites and sometimes will not connect at all. Strange..
Ford_madhan is online now   Reply With Quote
Old 3rd November 2010, 20:33   #130
Team-BHP Support
 
bblost's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Hyderabad
Posts: 9,552
Thanked: 6,310 Times
Default

Answers inline in bold.


Quote:
Originally Posted by IronH4WK View Post
have a few questions for you:
- which version did you install? Touchscreen or Touchscreen WVGA? (Touchscreen WVGA i think is
for the full touch screen phones with higher resolution - 480x800 - like the HD2, not sure though)
Touchscreen WVGA: does not run on my phone gave an error about missing resource files.
Touchscreen: works


- if you installed Touchscreen version and are having problems, uninstall it and install the other version and visa versa!
answered above

- does the "shutdown" happened before or after you've used Waze?
Never

- have you rebooted your phone after installation? if yes, does the problem persist after the reboot?
Yes

*i sound like a tech-support*
No

try the following and see if "shutdown" problem gets resolved:
- close all applications (make use of the Task Manager if you have to)
I have a humble Asus phone. I never leave any application runnin

- reboot your phone

- do not use Waze and see if your phone shuts down automatically. if it doesn't then you know its not Waze that is causing the problem. (for example, on my Touch Diamond, when i used a Sony Ericsson bluetooth headset, the phone would reboot 2mins into the conversation)


if that solves the problem, come back here and report.
if that doesn't solve the problem, come back here and report.

While waze is nice, I prefer the google maps and sat guide maps on my phone.
Maybe someday when I upgrade or change my phone, I will come back to this.
bblost is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2010, 21:54   #131
BHPian
 
shyamhegde's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Bangalore
Posts: 284
Thanked: 3 Times
Default

Intersting and very strange, bblost. This app runs fine on my Asus P526. No such issues but slows the phone a lot. COuld that be due to some other app which isn't happy with Waze? please review if there are any other apps which runs active.
shyamhegde is offline   Reply With Quote
Old 3rd November 2010, 22:41   #132
Distinguished - BHPian
 
IronH4WK's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bangalore
Posts: 3,504
Thanked: 3,514 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Ford_madhan View Post
Hey IronH4wk, I noticed another behavior in my HD2. If i use google maps, it locks the gps satellites fast. But if i use waze, it takes ages to locate the satellites and sometimes will not connect at all. Strange..
there is a application called QuickGPS which gathers satellite information so that applications like GoogleMaps and Waze can easily lock on. i had the locking problems on Waze and GoogleMaps, but once i updated the GPS data using QuickGPS, the lock on was fast - in both.
IronH4WK is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2010, 16:10   #133
BHPian
 
sanagg1's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: HIMALYAS
Posts: 274
Thanked: 2 Times
Default

Dear Bhpian
Request for help. I want to be part of WAZE-TBhp community

I am using BT-GPS with my Netbook.

1. Can I log into WAZE ? If yes How?
2. Which version should I install ? My Netbook runs on Win-Xp

Thanx in anticipation

Cheers
sanagg1 is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2010, 16:22   #134
Senior - BHPian
 
anilisanil's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pune
Posts: 1,435
Thanked: 287 Times
Default

^^ Wage groups are not supported on IE so you should try it out with a different browser. Hope that helps!
anilisanil is offline   Reply With Quote
Old 4th November 2010, 19:04   #135
Distinguished - BHPian
 
IronH4WK's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Bangalore
Posts: 3,504
Thanked: 3,514 Times
Default

Quote:
Originally Posted by sanagg1 View Post
Dear Bhpian
Request for help. I want to be part of WAZE-TBhp community

I am using BT-GPS with my Netbook.

1. Can I log into WAZE ? If yes How?
2. Which version should I install ? My Netbook runs on Win-Xp

Thanx in anticipation

Cheers
i'm not sure Waze works on PCs. its designed for phones.
IronH4WK is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
In Dash Navigation vs Navigation Module vs Separate Navigation SirAlec In-Car Entertainment 27 20th January 2014 22:19
India to have its own Satellite Navigation system soon! smartcat Shifting gears 31 3rd April 2013 15:41
Skoda Superb - Satellite Navigation integration? PM - B In-Car Entertainment 4 25th March 2012 18:16
Nokia offering maps and navigation for free joecherian Gadgets, Computers & Software 132 23rd September 2011 16:32
Hyundai launches i20 with satellite navigation h@r$h@l The Indian Car Scene 87 3rd June 2011 13:50


All times are GMT +5.5. The time now is 10:42.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks