Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27th November 2009, 14:28   #1786
BHPian
 
quickdraw's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: New Delhi
Posts: 979
Thanked: 1,202 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Sahil View Post
Incoming SMS names don't always show up even though number is in phonebook. How do I fix it, tried to play around with smart dialing options but no luck.
This is happening on the 9700? Try a device wipe and restore its a beta firmware issue I faced the same thing sometime back. But I thought the firmware on the 9700 was stable.

Quote:
Originally Posted by akshay1234 View Post
once you buy it from the shop there is some $20 a month plan that comes attached. do you just call them up and deactivate the plan?
I was thinking about the same thing what to do about the plan thing. Its mandatory to select a plan even if you pay retail.

Quote:
Originally Posted by mobike008 View Post

P.S: Sahil, i think 9000 is much better looking than 9700. Just IMO
I feel the same way. Am thinking about the white bold now
quickdraw is offline   Reply With Quote
Old 28th November 2009, 18:32   #1787
Distinguished - BHPian
 
Sahil's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bombay
Posts: 5,138
Thanked: 1,898 Times
Default

There is no 20$ month plan commitment, just walk into the Tmobile store and pick it up outright. There is no activation/sim purchase required or attached to it.
Sahil is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2009, 00:46   #1788
Team-BHP Support
 
Akshay1234's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mumbai
Posts: 9,660
Thanked: 6,085 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Sahil View Post
There is no 20$ month plan commitment, just walk into the Tmobile store and pick it up outright. There is no activation/sim purchase required or attached to it.
oh thats brilliant. what a great deal. hopefully ill have one in the next 2 weeks.
Akshay1234 is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2009, 13:50   #1789
Team-BHP Support
 
Akshay1234's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mumbai
Posts: 9,660
Thanked: 6,085 Times
Default

guys my blackberry bold is up for sale in the classifieds. its in near perfect condition (2 tiny scratches on the top silver part). i suggest anyone from mumbai who wants a bold take a look at it, you will save alot of money. it is 4 months old.
Akshay1234 is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2009, 16:46   #1790
Distinguished - BHPian
 
Sahil's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bombay
Posts: 5,138
Thanked: 1,898 Times
Default

Akshay- have somone by it today there is thanks giving 50$ off at stores until monday.

Can someone please post good OTA app download links besides bb app world.How can I get shazam? Its unavailable for india I believe.

How does one enable editing when u forward a email?
Sahil is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2009, 19:21   #1791
BHPian
 
R.P.M's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 179
Thanked: 7 Times
Default

@Sahil - Are u sure about this. My friend went to the store today and they said you would need a 99USD prepaid sim. So the total cost is 550USD.

Please confirm if it can be bought off the shelf without a plan. Any suggestions on where to get the nest deal in manhattan.
R.P.M is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2009, 22:51   #1792
aZa
Senior - BHPian
 
aZa's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Noida / Delhi
Posts: 1,595
Thanked: 17 Times
Default

New FACEBOOK app update Available, you will be prompted if u use the app.

cheers
aZa is offline   Reply With Quote
Old 29th November 2009, 23:30   #1793
Team-BHP Support
 
Akshay1234's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mumbai
Posts: 9,660
Thanked: 6,085 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Sahil View Post
Akshay- have somone by it today there is thanks giving 50$ off at stores until monday.

Can someone please post good OTA app download links besides bb app world.How can I get shazam? Its unavailable for india I believe.

How does one enable editing when u forward a email?
bb app world is available here now. and there is a shazam download in it.

$50 thanksgiving off. that means itll be $349 now?
Akshay1234 is offline   Reply With Quote
Old 30th November 2009, 10:36   #1794
evo
BHPian
 
evo's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Kolkata/Shillong
Posts: 755
Thanked: 23 Times
Default

So I got myself a BB again after a 2 year hiatus to Nokia. 8520. But I find myself at the not knowing much apart from email end of things.

So what is the TeamBhp group? And where does the barcode scanner thing happen? Or is the 8520 too poverty spec to have that! But isnt a barcoder scanner a camera function with software?

Explanations will be appreciated!
evo is offline   Reply With Quote
Old 30th November 2009, 11:50   #1795
aZa
Senior - BHPian
 
aZa's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Noida / Delhi
Posts: 1,595
Thanked: 17 Times
Default

EVO : barcode scanner is a part of the BB messenger 5.0. If you have the 5.0 messenger then u can scan this code and join the group without typing anything. if not then first get the Bb messenger 5.0.

cheers
aZa is offline   Reply With Quote
Old 30th November 2009, 15:35   #1796
Distinguished - BHPian
 
Sahil's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bombay
Posts: 5,138
Thanked: 1,898 Times
Default

Quote:
Originally Posted by akshay1234 View Post
bb app world is available here now. and there is a shazam download in it.

$50 thanksgiving off. that means itll be $349 now?
No, it will be 400$ .I paid 450$ before taxes for it. But offer is probably over now.

I have app world but there is no shazam on it. I checked on the shazam website its said that it's available only for USA,CAN,UK etc not for India.
Were you able to download it? This same problem happened on the iPhone but I went to iTunes and put my country as USA to get the app.

@aZa - I just checked FB and it said there is no new updates ?
Sahil is offline   Reply With Quote
Old 30th November 2009, 19:57   #1797
BHPian
 
Bubby's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: New Delhi
Posts: 495
Thanked: 152 Times
Default

Hello Guys,

I want to use Airtel mobile office on my Blackberry, instead of using Blackberry services.

Can somebody please help me out, what changes I have to make in settings.

Thanks in advance.

PS ::: I already have a unlimited data plan ( Airtel mobile office )
Bubby is offline   Reply With Quote
Old 1st December 2009, 00:38   #1798
Team-BHP Support
 
Akshay1234's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mumbai
Posts: 9,660
Thanked: 6,085 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Sahil View Post
No, it will be 400$ .I paid 450$ before taxes for it. But offer is probably over now.

I have app world but there is no shazam on it. I checked on the shazam website its said that it's available only for USA,CAN,UK etc not for India.
Were you able to download it? This same problem happened on the iPhone but I went to iTunes and put my country as USA to get the app.

@aZa - I just checked FB and it said there is no new updates ?
havent downloaded it but it did show up in appworld. will try downloading an update you. also can you confirm about the plan? rpm is saying that his friend was told a sim needed to be purchased?
Akshay1234 is offline   Reply With Quote
Old 1st December 2009, 10:43   #1799
Distinguished - BHPian
 
Sahil's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bombay
Posts: 5,138
Thanked: 1,898 Times
Default

Quote:
Originally Posted by akshay1234 View Post
havent downloaded it but it did show up in appworld. will try downloading an update you. also can you confirm about the plan? rpm is saying that his friend was told a sim needed to be purchased?
My friend walked into a Tmobile store, asked for the phone outright, paid 485$ inclusive of tax. Walked out. No sim card, no plan.

Can't seem to find shazam, i even searched for it in the app store. Even tried changing my time zone to america to see if the app store changes to US.

Last edited by Sahil : 1st December 2009 at 10:44.
Sahil is offline   Reply With Quote
Old 1st December 2009, 12:04   #1800
Team-BHP Support
 
Akshay1234's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Mumbai
Posts: 9,660
Thanked: 6,085 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Sahil View Post
My friend walked into a Tmobile store, asked for the phone outright, paid 485$ inclusive of tax. Walked out. No sim card, no plan.

Can't seem to find shazam, i even searched for it in the app store. Even tried changing my time zone to america to see if the app store changes to US.
thats weird. because i just checked again and i can find shazam and even download it. i dont know why its not showing on your phone.
Akshay1234 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Of Bappa, Blackberry, Beach and a Beige beauty - My trip to Ganapatipule JoshMachine Travelogues 4 16th July 2013 14:21
Blackberry Pearl 8100 Sahil Gadgets, Computers & Software 20 10th September 2009 20:14
blackberry's for banglore cops whatcanthisbe Shifting gears 11 30th May 2007 22:18


All times are GMT +5.5. The time now is 15:56.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks