Go Back   Team-BHP > BHP India > The Indian Car Scene


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 8th July 2008, 15:04   #1
BHPian
 
Proxima's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Chennai
Posts: 801
Thanked: 3 Times
Exclamation Fiat India website has a virus !!!

The Fiat India website has a virus. It shows an alert with Firefox. With IE, it opens but I get an alert for 2 viruses from Avira, my antivirus software.

Fiat India - What is going on????

Is this an industry first from Fiat?
Attached Thumbnails
Fiat India website has a virus !!!-fiat.jpg  

Fiat India website has a virus !!!-fiat2.jpg  

Fiat India website has a virus !!!-fiat3.jpg  


Last edited by Proxima : 8th July 2008 at 15:10.
Proxima is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:06   #2
BANNED
 
Join Date: Nov 2004
Location: Bangalore / Madras
Posts: 1,980
Thanked: 14 Times
Default

They don't want people visiting their website and getting frustrated with the delay in bringing on their new cars.
hrag is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:10   #3
Senior - BHPian
 
DCEite's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: NCR
Posts: 3,047
Thanked: 479 Times
Default

Maybe Avira anti virus is Anti-Fiat
Opens like a charm at my end.

Last edited by DCEite : 8th July 2008 at 15:15.
DCEite is online now   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:11   #4
BHPian
 
Proxima's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Chennai
Posts: 801
Thanked: 3 Times
Default

Quote:
Originally Posted by DCEite View Post
Maybe Avira anti virus is Anti-Fiat
Opens like a charm at my end.
Avira comes into the picture only with IE. Did you try with Firefox or IE?
Proxima is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:13   #5
BHPian
 
Mr.Bangalore's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bengalooru
Posts: 359
Thanked: 43 Times
Default

not an issue for me also.. opening fine without any errors...

Quote:
Originally Posted by Proxima View Post
Avira comes into the picture only with IE. Did you try with Firefox or IE?
from the pictures attached.. it is FireFox

Note from the Team-BHP Support Staff : Please use the "edit" button if posting within 15 minutes of the first post, instead of creating another back-to-back post

Also use "Multi Quote" option for quoting Multiple posts.

Last edited by Technocrat : 8th July 2008 at 16:33. Reason: See note in post
Mr.Bangalore is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:14   #6
BHPian
 
Proxima's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Chennai
Posts: 801
Thanked: 3 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.Bangalore View Post
not an issue for me also.. opening fine without any errors...
Did you try with Firefox or IE, Mr. Bangalore?

I use Firefox 3, BTW.

Last edited by Proxima : 8th July 2008 at 15:16.
Proxima is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:16   #7
BHPian
 
Mr.Bangalore's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bengalooru
Posts: 359
Thanked: 43 Times
Default

Hey Ben,
i use IE,

from the popup i see that javascript is getting blocked.. just enable javascript and it will work

Last edited by Mr.Bangalore : 8th July 2008 at 15:17.
Mr.Bangalore is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:17   #8
BHPian
 
Proxima's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Chennai
Posts: 801
Thanked: 3 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.Bangalore View Post
IE,

from the popup i see that javascript is getting blocked.. just enable javascript and it will work
It works with IE, but the antivirus software gives 2 popups. Do you have an antivirus software?

So you figured out my name eh?
Proxima is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:18   #9
BHPian
 
Join Date: Oct 2007
Location: Delhi
Posts: 333
Thanked: 22 Times
Default

I am currently browsing their site. No problems on my system.
I am using IE.
Car-Agey is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:19   #10
BHPian
 
Mr.Bangalore's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bengalooru
Posts: 359
Thanked: 43 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Proxima View Post
It works with IE, but the antivirus software gives 2 popups. Do you have an antivirus software?
yes i do have McAfee Enterprise 8.0.
Mr.Bangalore is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:20   #11
Senior - BHPian
 
finneyp's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Bangalore
Posts: 2,619
Thanked: 160 Times
Default

It is working absolutly fine on IE!
finneyp is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:21   #12
BHPian
 
Proxima's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Chennai
Posts: 801
Thanked: 3 Times
Default

A screenshot with IE. From my friend's comp.
Attached Thumbnails
Fiat India website has a virus !!!-fiat4..jpg  


Last edited by Proxima : 8th July 2008 at 15:22.
Proxima is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:21   #13
Senior - BHPian
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 3,717
Thanked: 425 Times
Default

Search Fiat India in Google using firefox and the site gets listed but below it, it says "This site may harm your computer."
amit is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:23   #14
BHPian
 
Mr.Bangalore's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bengalooru
Posts: 359
Thanked: 43 Times
Default

Proxima,

is there any firewall installed?
Mr.Bangalore is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2008, 15:24   #15
BHPian
 
Proxima's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Chennai
Posts: 801
Thanked: 3 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Mr.Bangalore View Post
Proxima,

is there any firewall installed?
Must be. It's an IT company, the place from where I am accessing the website.
Proxima is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fiat Abarth 595 Competizione revealed on Fiat India's website damager21 The Indian Car Scene 50 17th August 2015 10:42
Which Anti-virus software do you use ? adityapd Gadgets, Computers & Software 725 6th April 2015 09:04
How has my 1.4 litre FIRE FIAT LINEA (F. Red) has lived the 5000 kms run? A report. omar1310 Test-Drives & Initial Ownership Reports 29 26th December 2009 13:15
Virus Attack on 3rd Feb 2006!! speedsatya Shifting gears 32 11th February 2006 01:24
Spybot virus Deeps Shifting gears 4 9th October 2004 23:03


All times are GMT +5.5. The time now is 21:27.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks