Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Modifications & Accessories


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 25th December 2009, 16:37   #376
BHPian
 
adishenoy's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Mumbai
Posts: 61
Thanked: 4 Times
Default

Quote:
Originally Posted by kingofmyworld View Post
How can the santa who got this gauge for my ride forget it?
Santa ko short term memory loss hogaya?



Yeah mate, Look good too, I'm going to do the install this evening and ill post the installation pics along with a DIY thread if time permits. Tried mounting it on the right end of the dash but because of the inclination of the dash im unable to mount in a proper angle, I'm trying to make some changes to fix it in a correct position. Hopefully by tonight ill do the install and keep the thread updated.
Thanks for your help and thanks for santa " adishenoy" for getting the tacho for my ride
Like I told you before, if you don't get a place to mount it on the dash mount it on the roof.

Waiting for the Pics of the Installation. I'm happy i could help.
adishenoy is offline   Reply With Quote
Old 25th December 2009, 16:42   #377
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

gimme some time till 9pm, Ill do the install b ythen and post pics in here
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Old 25th December 2009, 17:23   #378
Senior - BHPian
 
black12rr's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Ridin earth now
Posts: 1,259
Thanked: 272 Times
Default

where can I get Autometer COBALT( 5 Inch one ) in Bangalore ? ,are there any direct dealers ?
Also how is the reliability of these ?
Attached Images
 

Last edited by black12rr : 25th December 2009 at 17:25.
black12rr is offline   Reply With Quote
Old 25th December 2009, 17:32   #379
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

reliability is not a problem with automechs, You hardly come across problems in a tacho, Just maksure that you install a fuse to it.
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 08:47   #380
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

Did the install last night. Mounted the gauge toward the right end of the dash. Inclination was a problem so dint install it permanently. I have an idea to install it but with some custom made brackets and stuff, I'll get that thing done after sunday as my entrance exam is on sunday
till then here are the pics.

Attached Thumbnails
Tachometers-photo0172.jpg  

Tachometers-photo0173.jpg  

Tachometers-photo0174.jpg  

Tachometers-photo0175.jpg  

Tachometers-photo0176.jpg  

Tachometers-photo0177.jpg  

Tachometers-photo0178.jpg  

Tachometers-photo0179.jpg  

Tachometers-photo0180.jpg  


Last edited by kingofmyworld : 26th December 2009 at 08:55. Reason: video
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 10:48   #381
Senior - BHPian
 
amit_mechengg's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Pune
Posts: 2,406
Thanked: 1,538 Times
Default

^^^ how much did the tacho cost you. its the same one as mine, with 7 colors display.
amit_mechengg is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 12:11   #382
Senior - BHPian
 
sumeethaldankar's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Mumbai
Posts: 2,670
Thanked: 1,018 Times
Default

I am glad your display feature works because mine never worked since day one.I didn't actually knew that the color display button was "the" color display button till someone pointed it out on the forum.
sumeethaldankar is online now   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 12:19   #383
BHPian
 
adishenoy's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Mumbai
Posts: 61
Thanked: 4 Times
Default

Quote:
Originally Posted by amit_mechengg View Post
^^^ how much did the tacho cost you. its the same one as mine, with 7 colors display.
Got the tachometer for Rs 2500 from Milan Subway, Mumbai
adishenoy is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 15:36   #384
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

Quote:
Originally Posted by sumeethaldankar View Post
I am glad your display feature works because mine never worked since day one.I didn't actually knew that the color display button was "the" color display button till someone pointed it out on the forum.
How can that happen? You should have got a replacement for that right? Which color do you have as standard?
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 16:54   #385
BHPian
 
wildchild4lyfe's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: mumbai
Posts: 405
Thanked: 4 Times
Default

anyone knows where i can get a shift light in mumbai?..i dont want the whole thing.
thanks!
wildchild4lyfe is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 18:43   #386
Senior - BHPian
 
sumeethaldankar's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Mumbai
Posts: 2,670
Thanked: 1,018 Times
Default

Quote:
Originally Posted by kingofmyworld View Post
How can that happen? You should have got a replacement for that right? Which color do you have as standard?
Well i found out that a little bit late that the button was for changing colours.I wanted a tacho in the 800 was so long and this was my second attempt at getting a tacho fixed.The 1st one i tried from a different shop conked out 2 mins after i drove away from the shop.It left 2 holes on the inside of my front right A pillar where the tacho was mounted.

When i got the autogauge i was so happy the tacho worked proprerly that i really didn't bother to ask why the color button wasn' doing anything upon being pressed.Anyways my default is the light red color and i am quite ok with it.Had it for more than a year,touchwood,no issues so far.
sumeethaldankar is online now   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 19:15   #387
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

My gauge is working all good. My previous tacho was a 4cylinder one, Came to know that its a 3cylinder one after i got it installed but just for the sake of it i dint take it off...i loved its look. Now i sold that off and got this 3cylineder one. This is just cool!.
Nest are the oil press. and the volt meters
Attached Images
File Type: bmp untitled.bmp (801.7 KB, 159 views)

Last edited by kingofmyworld : 26th December 2009 at 19:25.
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Old 26th December 2009, 19:28   #388
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

here is the pic of my previous tacho.
MODS : Changed the image format so that it will be visible on the post itself. Do the needful. Thanks
Attached Images
 
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2009, 18:34   #389
Senior - BHPian
 
sumeethaldankar's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Mumbai
Posts: 2,670
Thanked: 1,018 Times
Default

Quote:
Originally Posted by kingofmyworld
Did the install last night. Mounted the gauge toward the right end of the dash. Inclination was a problem so dint install it permanently. I have an idea to install it but with some custom made brackets and stuff, I'll get that thing done after sunday as my entrance exam is on sunday
till then here are the pics.
Hi,
did you get the custom installation done,am dying to see what you have done ?
sumeethaldankar is online now   Reply With Quote
Old 29th December 2009, 19:32   #390
BHPian
 
kingofmyworld's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Hyderabad / pensylvania.
Posts: 788
Thanked: 248 Times
Default

Not yet dude, Situation out here is sick! there is this telangan issue going on and every alternative day is a bund. The other days are most probably sundays or some soe other holidays. I'm fedup with this stupid issue
kingofmyworld is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Case for Tachometers on all Bikes and Scooters anjan_c2007 Motorbikes 27 10th April 2012 11:44
Post pictures of Tachometers here! streetracer_919 Modifications & Accessories 0 8th June 2009 12:02
Tachometers /Odometers/Fuel-tempGauges Rahulk76 Modifications & Accessories 1 10th March 2006 16:53


All times are GMT +5.5. The time now is 12:36.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks