Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Modifications & Accessories


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th September 2005, 20:52   #1
Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Location: Mumbai
Posts: 18
Thanked: 0 Times
Default can i add a 1.6 corsa dash to my 1.4?

Hey guys,

I have a sail, one of the first ones. So basically i dont have the tach meter...
I was wondering, can I have just the instrument cluster changed to the one of the 1.6? so I have the original fittings and looks without putting a hole in my dash...

thanks
spdemon is offline   Reply With Quote
Old 6th September 2005, 21:52   #2
BANNED
 
dadudeonfire's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: mumbai - bandra
Posts: 367
Thanked: Once
Default

yeah bro...go to national garage...they will do all this stuff for you..and dude...i wanted to know about your k&n filter that u installed...has it helped in increasing fe???
dadudeonfire is offline   Reply With Quote
Old 7th September 2005, 00:48   #3
Newbie
 
Join Date: Jul 2005
Location: Mumbai
Posts: 18
Thanked: 0 Times
Default

yea dude, it helped a bit, but the better part is the sound and the speed with which the car climbs revs. She doesnt have any bhp increase, but the speed at which she revs is much better. If u want, try removing your current airfilter and see the difference in the speed at which she revs...
But drive her only a little like 10 minute drive or something
spdemon is offline   Reply With Quote
Old 7th September 2005, 11:25   #4
BANNED
 
viper's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Mumbai
Posts: 1,769
Thanked: 8 Times
Default

Quote:
Originally Posted by spdemon
Hey guys,

I have a sail, one of the first ones. So basically i dont have the tach meter...
I was wondering, can I have just the instrument cluster changed to the one of the 1.6? so I have the original fittings and looks without putting a hole in my dash...

thanks

Hey Dude,

I think you would be happier with a hole in the dash rather than a hole in your bank account which is what you would end up with if you intend to do that.

Viper
viper is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can you add Glove box cooler in car mrkanitkar Modifications & Accessories 12 22nd July 2010 00:28
Can we add 5th cog to my Fiero F2? ramki067 Motorbikes 1 19th March 2009 11:27
New HU JVC AVX-44 Installed, Can I add a alpine 701 processor? Piyush_Vroom In-Car Entertainment 9 16th January 2009 22:57
Opel Corsa 1.4 GSi/ Corsa Sail 1.4 dsrins Hatchbacks 2 8th August 2006 17:47


All times are GMT +5.5. The time now is 20:31.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks