Go Back   Team-BHP > BHP India > Super-Cars & Imports in India


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12th March 2004, 10:36   #46
Team-BHP Support
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bangalore
Posts: 11,881
Thanked: 9,692 Times
Default

[QWell I bought it from London but it was Shipped Via Dubai to Cochin. UOTE]

With HR plates- that car sure has travelled - why HR ?
ajmat is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 13:33   #47
Senior - BHPian
 
Dippy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai, India
Posts: 7,269
Thanked: 163 Times
Default

Quote:
Originally Posted by [b
Quote[/b] ]Dippy i think the speedo is in mph and the digital odo has been set for km/h.
Will have to wait to see what RG says....
Well I'm a bit confused about this. So I saved the pic and zoomed in . the speedo clearly shows a reading in kph .Heres the image below . Hey RG does it show in kph and is mph digital?

See the pic below guys
Dippy is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 13:41   #48
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 22,364
Thanked: 22,566 Times
Default

Yeah i noticed that earlier Dippy,

but then in one of RG's posts he sayd "200mph speedo" ie above where this pic was posted when he posted it.

But then that km/h light made me suspuscious as well...tahts why im waiting for RG to answer.
Its also not a merc thing to have speedos in km/h rite!/ so that made me lean towards mph......plus amg should atleast go till 200MPH on the speedo.....
id honestly be shocked if the analog speedo went only till 200km/h.
Hey, i wonder if its possible that u could choose the units for the analog speedo...wouldnt that be cool...? (maybe that is the case!?)

cheers
Rehaan is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 13:51   #49
v12
Distinguished - BHPian
 
v12's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 5,874
Thanked: 3,255 Times
Default

or cud it be possible that theres a toggle switch to move from mph to kmph. and the numbers on the dials change accordingly. cos some SL55s do have the speedo calibrated to 300 kmph.
v12 is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 13:55   #50
v12
Distinguished - BHPian
 
v12's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 5,874
Thanked: 3,255 Times
Default

btw check this SL55 AMG.
v12 is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 13:56   #51
v12
Distinguished - BHPian
 
v12's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 5,874
Thanked: 3,255 Times
Default

rear view :
v12 is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 14:08   #52
BHPian
 
GrimReaper's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Mumbai, India
Posts: 261
Thanked: 0 Times
Default

That is a heavily modded 55. I forgot the name of the tuner though
GrimReaper is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 14:09   #53
GTO
Team-BHP Support
 
GTO's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 47,713
Thanked: 88,942 Times
Default

Oh boy, black with black. Another killer

GTO
GTO is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 14:10   #54
v12
Distinguished - BHPian
 
v12's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 5,874
Thanked: 3,255 Times
Default

That SL55 has been modded by Lorinser.
Heres the kmph speedo: In multiples of 30.

v12 is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 14:48   #55
Senior - BHPian
 
Dippy's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai, India
Posts: 7,269
Thanked: 163 Times
Default

Even Klemann modifies Mercs for performance and they do a good job as well

About the speedo lets wait for RG

Cheers
Dippy is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 14:56   #56
BHPian
 
Join Date: Mar 2004
Location: Mumbai
Posts: 246
Thanked: 6 Times
Default

Quote:
Originally Posted by [b
Quote[/b] (v12 @ Mar. 11 2004,22:47)]hey rgowani, any plans to remove the speed limiter??
Nope, it cost 1.7 Lakhs and well the 250 also I hardly use it I mean on the Expressway I reach 250 and then I gotta slow down for a Curve. So I think 250 is enough.
rgowani is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 15:07   #57
BHPian
 
Join Date: Mar 2004
Location: Mumbai
Posts: 246
Thanked: 6 Times
Default

Quote:
Originally Posted by [b
Quote[/b] (Rehaan @ Mar. 12 2004,12:11)]Yeah i noticed that earlier Dippy,

but then in one of RG's posts he sayd "200mph speedo" ie above where this pic was posted when he posted it.

But then that km/h light made me suspuscious as well...tahts why im waiting for RG to answer.
Its also not a merc thing to have speedos in km/h rite!/ so that made me lean towards mph......plus amg should atleast go till 200MPH on the speedo.....
id honestly be shocked if the analog speedo went only till 200km/h.
Hey, i wonder if its possible that u could choose the units for the analog speedo...wouldnt that be cool...? (maybe that is the case!?)

cheers
Yea I can toggle between Km/H and M/H on the Analogue Speedometer but with the Star Diagnostic Computer attached only. Well I hated the M/H reading and had the Speedo caliberated to Km/H. I have oredered the 330 Km/H Speedo. So now I gotta wait for it to come.
rgowani is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 15:10   #58
BHPian
 
Join Date: Mar 2004
Location: Mumbai
Posts: 246
Thanked: 6 Times
Default

Quote:
Originally Posted by [b
Quote[/b] (ajmat @ Mar. 12 2004,09:06)]With HR plates- *that car sure has travelled - why HR ?
Nope I only had it registered there as it turns out cheaper than Maharashtra Registration. U wont belive it but it turned out 10% of the Maharastra Registration!!!!! It hasnt travelled outside of Maharshtra. From cochin it was brought in a Truck.
rgowani is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 15:13   #59
BHPian
 
Join Date: Mar 2004
Location: Mumbai
Posts: 246
Thanked: 6 Times
Default

Quote:
Originally Posted by [b
Quote[/b] (v12 @ Mar. 12 2004,12:40)]That SL55 has been modded by Lorinser.
Ohh Love the wheels. They too are from Lorinser. Hes not modded it much though. I mean hes only attached a Front Black Plate behind the Star and well the wheels thats it.
rgowani is offline   Reply With Quote
Old 12th March 2004, 15:17   #60
v12
Distinguished - BHPian
 
v12's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Mumbai
Posts: 5,874
Thanked: 3,255 Times
Default

Quote:
Originally Posted by [b
Quote[/b] ]I have oredered the 330 Km/H Speedo. So now I gotta wait for it to come.
What happens when u toggle between kmph and mph?? What i mean to ask is , do those dials display change from mph [20 40 60 80 100 120 140 160 180 200] to kmph [30 60 90 120 150 180 210 240 270 300]
Many cars have the same speedo dial for kmph and mph.
v12 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pics : Red & Black Mercedes SL55 AMG + Scoop News. v12 Super-Cars & Imports in India 161 6th September 2017 20:14
Pics : Silver SL55 AMG + Scoop News. v12 Super-Cars & Imports in India 37 28th May 2008 20:49
SL55 AMG or SL600?? v12 The International Automotive Scene 31 5th April 2006 20:04
Confirmed! RR Phantom, SL55 AMG & Hummer H2 GTO Super-Cars & Imports in India 48 21st June 2005 18:13
SL55 AMG being ripped on the worli seaface!! GTO Street Experiences 24 12th March 2004 01:30


All times are GMT +5.5. The time now is 08:10.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks