Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Technical Stuff


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th December 2007, 12:11   #1
BANNED
 
Join Date: May 2006
Location: Mumbai ( Borivali )
Posts: 328
Thanked: 0 Times
Default Strange Prob with Zen

Team,

I am facing following problem in my car from last two days, when i tries to switch on the HU, sometime sound comes from front speaker some time doesn’t come, Some time sound from rear speaker comes very low some time too loud now its not coming only all speakers are liek dead, Yesterday i tried switching on the HU, it got ON but so sound from any speaker, I switched it OFF, then parked my car used Remote lock to lock the car car got locked but Sound ( Tuk Tuk ,, sound with comes while locking or unlocking car using remote ) does not came. Today Morning I again used Remote to unlock the car and sound came what could be the problem?

I chked my battery its fine !

Regards,
Jitendra
nicejits is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2007, 12:13   #2
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,748
Thanked: 7,466 Times
Default

check if all the wiring is in proper shape.
Jaggu is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2007, 12:16   #3
BANNED
 
Join Date: May 2006
Location: Mumbai ( Borivali )
Posts: 328
Thanked: 0 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Jaggu View Post
check if all the wiring is in proper shape.
Wiring but where ? wires which which connects to HU or some where else ?
nicejits is offline   Reply With Quote
Old 5th December 2007, 13:02   #4
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,748
Thanked: 7,466 Times
Default

Complete stereo wiring, power as well as speakers. at HU end as well as Speaker end. Also the connectors or joints (if any).
Jaggu is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Swift DDIS crash, Prob with turbo?? srikant Technical Stuff 36 5th October 2008 18:50
Computer prob!!! Shan2nu Gadgets, Computers & Software 20 2nd February 2007 17:06
Accent Viva CRDi Fuel meter prob. vipul261 Technical Stuff 10 9th January 2007 17:23
Suspension Prob+some more probs humyum Technical Stuff 8 16th September 2006 02:12
Steering prob on my vtec!!! Shan2nu Technical Stuff 8 5th October 2004 01:15


All times are GMT +5.5. The time now is 09:03.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks