Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Technical Stuff

Thread Tools Search this Thread
Old 15th May 2008, 11:19   #16
BMW-X5's Avatar
Join Date: May 2007
Location: Bangalore
Posts: 187
Thanked: 9 Times

I noticed exactly same probelm in my wagonR yesterday. I have changed my stock MRF zvts to Micheline XM1 6 months back at ODO 12K and the stock MRFs felt brand new even after 12K and got the alignment and balacing done when I bought the tyres from super tyre tec JC raod.Then I have done alignment balancing and rotation at 15K service from UM cars. Yesterady I have taken the car back to UM cars to check the suspension. Mechanic cleared that there is no problem with suspension. I got the alignment done there once again. The tyre wear is uniform.
Car wasnt pulling to right or left. Could this be a manufacturing diffect ? Will this be covered under warranty? Car has done 17600 kmts so far that means less 6K after changing the tyres.Help me

Last edited by BMW-X5 : 15th May 2008 at 11:20.
BMW-X5 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PICS: Apollo Tyres Chennai Factory. Detailed report on the making of a Tyre Vid6639 Tyre & Alloy wheel Section 31 16th February 2015 11:39
Likely to visit D.C--need advice on winter wear vnabhi Route / Travel Queries 29 9th February 2010 07:44
Apollo Tyres 'Design your tyre' contest Edmund Shifting gears 24 10th April 2007 17:14

All times are GMT +5.5. The time now is 12:38.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks