Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Technical Stuff

Thread Tools Search this Thread
Old 27th April 2009, 11:07   #1
rajivanoj's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: Coimbatore
Posts: 394
Thanked: 44 Times
Default wierd problem with AC

I have lancer 99 model diesel, When starting from home , i switched ON AC, the cooling was ok, then i parked under tree after driving 15 kms and after one hour took the car again with AC on, but there was no cooling. What is the problem?

The car was parked under shade only before switching ON Ac,
the blower and compressor worked, since i could feel the load on engine.

I dont know what went wrong?

If i drive with AC on for around 20 times, it happens for about 2 times ,

Last edited by rajivanoj : 27th April 2009 at 11:09.
rajivanoj is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wierd problem with my ICE thegame In-Car Entertainment 5 3rd August 2010 17:48
Wierd problem: Toxicity in my new Alto nitin.dangayach Technical Stuff 33 29th August 2008 12:48
Wierd Problem in system - "Interrupt" viper In-Car Entertainment 2 23rd October 2007 11:52
Found 2 Wierd Ferrari concept cars!!! Stratos The International Automotive Scene 7 28th October 2004 13:46
Wierd Sierra!! Stratos The Indian Car Scene 15 20th October 2004 00:36

All times are GMT +5.5. The time now is 21:38.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks