Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Technical Stuff

Thread Tools Search this Thread
Old 7th June 2009, 15:57   #1
Join Date: May 2007
Location: Mumbai
Posts: 51
Thanked: 0 Times
Default starting problem?

Since past few days i am facing the problem of engine starting in my 2005 baleno only when the engine is cold. It takes about 5 -7 times of cranking before the car starts. I have just changed the battery 2 months back and my car is fitted with the cng kit with tap?

the problem does not occur when the car starts and idles even for just 5 seconds. If i off the engine and again start it, it starts instantly ie the problem is only during starting from when the engine is cold.

As the car is on cng it always starts on petrol and after 1800 rpm gets converted to cng.

Is anyone else who is facing the same problem and please suggest the possible solution?

Also any other owner of cng car facing the same problem?

panks15 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting Problem. zulfikar Technical Stuff 8 26th April 2011 01:39
Palio starting problem amit Technical Stuff 34 23rd August 2009 14:05
Starting problem in INDICA... hianooo Technical Stuff 29 17th April 2007 18:15
starting problem in OHC :URGENT narayan Technical Stuff 2 6th November 2006 22:12
palio 1.2 starting problem. passionpurple Technical Stuff 8 8th June 2006 23:24

All times are GMT +5.5. The time now is 15:45.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks