Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Technical Stuff

Closed Thread
Thread Tools Search this Thread
Old 22nd March 2010, 09:58   #1
Safin's Avatar
Join Date: Jul 2009
Location: Mumbai
Posts: 131
Thanked: 23 Times
Exclamation Rear defroster not working in i20?

My friend was just fiddling with the buttons on the central console of my new i20 day before yesterday, when he noticed that the rear defroster button indicator wasn't glowing, when pressed

I immediately picked up the manual to see how it works as I had never used it before, though i remember having pressed it during delivery to check everything is working. In the manual it was said that on pressing the button of Rear Window Defroster, the indicator will glow but that wasn't happening in my case. The Car just had its First Service less than a week back. Has something gone wrong

I have attached a video
4shared.com - Rear Defroster Not working
Safin is offline  
Old 22nd March 2010, 10:09   #2
Team-BHP Support
bblost's Avatar
Join Date: Jul 2007
Location: Hyderabad
Posts: 9,111
Thanked: 5,372 Times

When I installed ICE in my Wagon R, the installer disconnected the Defogger switch. He forgot to reconnect it.

Took all of 2 mins to get this fixed.
So don't worry, just take the car to the Auth S.S.
bblost is offline  
Old 22nd March 2010, 10:59   #3
Senior - BHPian
greenhorn's Avatar
Join Date: Apr 2007
Location: TN-14
Posts: 6,507
Thanked: 724 Times

http://www.team-bhp.com/forum/techni...t-working.html (Rear defogger not working)
its called a defogger :P

did you install sunfilm by any chance ?
greenhorn is offline  
Old 22nd March 2010, 11:07   #4
Team-BHP Support
Rudra Sen's Avatar
Join Date: Apr 2004
Location: Bangalore
Posts: 10,004
Thanked: 3,362 Times

Please continue your discussion on the thread greenhorn has pasted.

Thread closed.
Rudra Sen is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rear lights not working 2fast4u Technical Stuff 10 7th June 2015 12:53
Rear defogger not working Venkat Technical Stuff 48 22nd January 2014 16:34
mp3 cd not working in player a4_attitude In-Car Entertainment 2 15th September 2005 23:04
palio 1.2: starter not working properly... amitverma Technical Stuff 14 3rd April 2005 00:34

All times are GMT +5.5. The time now is 22:37.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks