Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Technical Stuff

Thread Tools Search this Thread
Old 2nd October 2005, 17:49   #1
Senior - BHPian
Deeps's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Delhi/Noida
Posts: 1,079
Thanked: 61 Times
Default Non-functioning speedo and Tacho

What could be the reason for the speedo as well as the tacho not functioning? The speedo moves a little bit on starting the engine and the tacho moves upto abt 500rpm and then stays there. I suspect its most likely an electrical connection fault behind the instrument panel. What do you guys think? Rehaan, help me out again. And if it makes any difference, the odometer and the trip meter are digital.
Deeps is offline   Reply With Quote
Old 3rd October 2005, 12:10   #2
Join Date: Apr 2005
Location: Pune
Posts: 726
Thanked: 9 Times

Well I am not sure , maybe faulty sensor ?
wouldn't a mechanic know more about this though....
Abhay is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DIY tacho for a car, using a bike's tacho ilangop DIY - Do it yourself 58 21st October 2015 13:32
Non functioning signals and other hazards!! Gordon Street Experiences 11 19th March 2008 11:20
my speedo ended !!!- zen needle crosses last point on speedo speed0mania Street Experiences 81 11th August 2006 12:22
Zen's ac not functioning...! Tarun Technical Stuff 4 14th March 2005 13:10
Understanding the engine functioning from scratch sakeeboy Technical Stuff 0 13th January 2005 18:05

All times are GMT +5.5. The time now is 14:33.

Copyright 2000 - 2016, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks