Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Technical Stuff


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14th October 2005, 09:52   #16
BHPian
 
turboindia's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cochin
Posts: 253
Thanked: 2 Times
Default

We cant do a COrsa. The RS Phase 1 will cost around 44000 and will take half a day,

Contact Lalit @ 98202 89737 or Reza @ 9821055858 for your requirements in Mumbai,
turboindia is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2005, 11:57   #17
Senior - BHPian
 
Join Date: Oct 2004
Location: Bangalore
Posts: 1,425
Thanked: 29 Times
Default

Pete,

Can something be done to Palio 1.2? It should do well with a little assistance like this

Cheers,
deepakhon is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2005, 12:48   #18
BHPian
 
turboindia's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cochin
Posts: 253
Thanked: 2 Times
Default

Quote:
Originally Posted by deepakhon
Pete,

Can something be done to Palio 1.2? It should do well with a little assistance like this

Cheers,
Sorry we cant do the PAlio either
turboindia is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2005, 14:09   #19
Senior - BHPian
 
Join Date: Jul 2005
Location: mumbai
Posts: 1,105
Thanked: 82 Times
Default

Quote:
Originally Posted by turboindia
Sorry we cant do the PAlio either
Can you do a remap on the Subaru Impreza STI?? and
if yes what kind of increase in the bhp?
Mine is the jap version 3/2004
Alos do you have the software for the Smart CDI
scooby05 is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2005, 14:48   #20
BHPian
 
turboindia's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cochin
Posts: 253
Thanked: 2 Times
Default

Sorry we cant do that either. But for the smart we can arrange a tuning box if you can confirm your engine details.
turboindia is offline   Reply With Quote
Old 14th October 2005, 20:20   #21
Distinguished - BHPian
 
jkdas's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Thiruvananthapu
Posts: 9,592
Thanked: 1,269 Times
Default

Quote:
Originally Posted by navin
Hey Pete how long does this take, what does it cost (for and RS) and can it be done in Mumbai? Also wife's Corsa Sail 1.6 could also use a kick in the pants. Advise would be welcome.

u 2 navin! thought u wer happy with 150 on tap.
jkdas is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2005, 12:51   #22
Team-BHP Support
 
navin's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: mumbai
Posts: 21,824
Thanked: 3,410 Times
Default

150bhp is great. I winder if this can be switched on and off though. that would be nice. let the chauffer have 150bhp and then switch to 200bhp when the road allows.
navin is online now   Reply With Quote
Old 15th October 2005, 19:31   #23
Senior - BHPian
 
autopsyche's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: New Delhi, India
Posts: 1,516
Thanked: 12 Times
Default

Navin, you dont really need an on and off switch on it cause the power is basically available on demand. Normal driving is not affected it is only when you are pushing the car that you get the addidiotnal boost as soon as the turbo kicks in. If you accelerate normally the car will behave as stock.

Actually you cannot have an on/off switch anyway since it is a program and not a physical plug-in device. And trust me the 200bhp feel is worth every penny you spend. Have already done a few cars and delhi and a 100% success.

Arush
autopsyche is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2005, 21:11   #24
Senior - BHPian
 
k_ajay's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Bangalore
Posts: 1,148
Thanked: 435 Times
Default

LOL, i mean, I shouldn't even be heading in the direction of asking if anyone does any bhp increasing tricks on the Indica diesel, but is there anything that can be done without much damage to boost the power of the Indica D????

PJ, do you have anything in your kitty for the Indica???? Saw the hoarding board on way to Neelankarai for your shop as the only authorized seller for BBS alloys.... coool man.... Would like to come pay a visit to your shop sometime....

Last edited by k_ajay : 15th October 2005 at 21:17.
k_ajay is offline   Reply With Quote
Old 15th October 2005, 23:29   #25
Distinguished - BHPian
 
jkdas's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Thiruvananthapu
Posts: 9,592
Thanked: 1,269 Times
Default

Quote:
Originally Posted by k_ajay
LOL, i mean, I shouldn't even be heading in the direction of asking if anyone does any bhp increasing tricks on the Indica diesel, but is there anything that can be done without much damage to boost the power of the Indica D????

PJ, do you have anything in your kitty for the Indica???? Saw the hoarding board on way to Neelankarai for your shop as the only authorized seller for BBS alloys.... coool man.... Would like to come pay a visit to your shop sometime....
yup; get indica v2 turbo

Last edited by jkdas : 15th October 2005 at 23:32.
jkdas is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2005, 17:01   #26
BHPian
 
Join Date: May 2005
Location: Madras
Posts: 379
Thanked: 3 Times
Default

Pete, do you have performance ECU's for the Palio 1.6 or know anyone who does?? I may need to change the ECU on my Palio.
5u3zEr0 is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2005, 22:00   #27
Senior - BHPian
 
k_ajay's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Bangalore
Posts: 1,148
Thanked: 435 Times
Default

Quote:
Originally Posted by jkdas
yup; get indica v2 turbo
Yaar JK, don't even get these plz.... I juz got this V2 DLS on 3rd sept, and now this turbo in a month and 10 days.....!!!! am pizzed, and can't help... and am trying to stop sulking, so don't remind ok....

I might have to down a few pegs of johnny with you to gulp the sorrow.....

[sorry 'bout the 2 smileys]
k_ajay is offline   Reply With Quote
Old 16th October 2005, 23:48   #28
Distinguished - BHPian
 
jkdas's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Thiruvananthapu
Posts: 9,592
Thanked: 1,269 Times
Default

Quote:
Originally Posted by k_ajay
Yaar JK, don't even get these plz.... I juz got this V2 DLS on 3rd sept, and now this turbo in a month and 10 days.....!!!! am pizzed, and can't help... and am trying to stop sulking, so don't remind ok....

I might have to down a few pegs of johnny with you to gulp the sorrow.....

[sorry 'bout the 2 smileys]
emm, my santro just 2 months old. jsut back frm a 270kms drive. me happy with it, raced with a nhc and innova. i won. end of story. but now i read, new HC vtec out.. whers my johnny:(( damn
jkdas is offline   Reply With Quote
Old 17th October 2005, 13:27   #29
Senior - BHPian
 
Join Date: Jul 2005
Location: mumbai
Posts: 1,105
Thanked: 82 Times
Default

Quote:
Originally Posted by turboindia
Sorry we cant do that either. But for the smart we can arrange a tuning box if you can confirm your engine details.
Its the 800cdi engine. One standard engine on offer in the smart diesel.
scooby05 is offline   Reply With Quote
Old 17th October 2005, 15:05   #30
Team-BHP Support
 
navin's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: mumbai
Posts: 21,824
Thanked: 3,410 Times
Default

Quote:
Originally Posted by autopsyche
Navin, you dont really need an on and off switch on it cause the power is basically available on demand. .... Have already done a few cars and delhi and a 100% success.
Arush
Thanks Arush,

My fear is my chauffer will kill me using all that power. I have been unable to restrict him so far.

BTW is the milage affected? if so by how much? What is the drawback (other than the 44,000 spent). I keep my cars for 7 years or so. So I hope the longevity of the engine is not affected.
navin is online now   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Renault Duster - Chipping or remapping the 85HP to 110HP - Potential Issues? Cesc Technical Stuff 12 3rd March 2014 18:49
ECU Remapping for HayaBusa jsmonu Superbikes & Imports 7 3rd April 2011 22:53
ECU Remapping for MPFi Esteem - Where & how to get it done? sarmarishi Modifications & Accessories 28 18th May 2010 18:10
ECU Remapping for Cedia, Civic, Skoda etc speedfreak7116 Technical Stuff 16 31st March 2009 23:17


All times are GMT +5.5. The time now is 11:39.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks