Go Back   Team-BHP > BHP India > Team-BHP Reviews > Test-Drives & Initial Ownership Reports


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 6th June 2009, 15:01   #76
Senior - BHPian
 
geeash's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chennai
Posts: 1,513
Thanked: 129 Times
Default

Quote:
Have u checked for the prices with FIAT or would you be buying it from outside.
i dont think they have 17' OEM alloys for linea. do they?
geeash is offline   Reply With Quote
Old 6th June 2009, 18:39   #77
Senior - BHPian
 
trrk's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Alleppey, Kerala
Posts: 2,113
Thanked: 12 Times
Default

Hi,

Quote:
Originally Posted by jaisha8 View Post
I heard that now Hyson motors in Trichur has started delivery for Linea. So I believe we can get the service done there from now on, of couse if my dealer gives the green signal.
One of the newspapers today had a writeup about Hyson Motors selling Fiats. But nowhere was it mentioned that they would service Fiat cars. So check. You can get your car serviced at any centre If it is authorised for service (including warranty services) irrespective from where you bought them.

Quote:
Originally Posted by geeash View Post
Mate if u are servicing in a authorised tata-fiat dealership there is nothing wrong. you can switch between the dealers
Some may not be authorised to service initially.

Hyson Motors still is not in the FIAT list of dealers / service centres in their website.

My Marina has gone only twice to the purchasing dealer for service.
trrk is offline   Reply With Quote
Old 8th June 2009, 11:22   #78
BHPian
 
Caramelo's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: ahmedabad
Posts: 769
Thanked: 13 Times
Default

no i havent checked with anyone about the alloys. i just wanted to know if they were available or not. i love alloy wheels dont know why. i.. its just crazy. if i will buy a linea it will have to be in those 17". it changes the looks of the car. its more of a statement.
Caramelo is offline   Reply With Quote
Old 1st July 2009, 20:45   #79
BHPian
 
jaisha8's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Trichur, Kerala
Posts: 359
Thanked: 100 Times
Default

I have a problem with my blue&me, downloading the phonebook. I have Nokia N95 phone. After pairing blue&me, the system asks for copying phonebook, when I click on the SRC/OK button, immediately a message comes on my mobile 'Disconnected from Blue&me'. I even tried the ADD CONTACTS command manually and the same thing is happening. I took the car to a nearby Fiat showroom and the tech engineer tried the same thing, but didnt work. They were able to copy phone books from other phone, but my N95 wouldnt do that. I took my Nokia to Nokia centre and they downloaded the latest version software and I tried again, but still unsuccessful. So I bought LG's KG500 (Touchscreen) phone and tried it, but didnt work this time as well.
Has any of the members tried copying phonebook from N95 and was it successful? Your valuable advise would be highly appreciated.
jaisha8 is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2009, 15:18   #80
Senior - BHPian
 
geeash's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chennai
Posts: 1,513
Thanked: 129 Times
Default

Quote:
I have a problem with my blue&me, downloading the phonebook. I have Nokia N95 phone. After pairing blue&me, the system asks for copying phonebook, when I click on the SRC/OK button, immediately a message comes on my mobile 'Disconnected from Blue&me'. I even tried the ADD CONTACTS command manually and the same thing is happening. I took the car to a nearby Fiat showroom and the tech engineer tried the same thing, but didnt work. They were able to copy phone books from other phone, but my N95 wouldnt do that. I took my Nokia to Nokia centre and they downloaded the latest version software and I tried again, but still unsuccessful. So I bought LG's KG500 (Touchscreen) phone and tried it, but didnt work this time as well.
Has any of the members tried copying phonebook from N95 and was it successful? Your valuable advise would be highly appreciated.
Mate there is a problem with nokia. The phone book doesnt automatically copy as in sony erricsson phones. I have a n82. What you need to do is after 'Disconnected from Blue&me' you need to go to phone contacts and do mark all and then choose send contacts- via blue tooth. First it will convert all contacts to buisiness cards and then it will ask for blue tooth connection for that choose blue and me. it will copy.

Before doing all this first go to userdata and delete all. then freshly pair the phone and do the above.
Our nokia is a push bluetooth phone unlike sony which are pull type........

Last edited by geeash : 2nd July 2009 at 15:19.
geeash is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2009, 16:40   #81
BANNED
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mumbai
Posts: 1,309
Thanked: 6 Times
Default

Not all Nokia's have this prob. My Nokia 6265 CDMA, transfers the entire phonebook as soon as you say yes to the Blue n Me lady's request - how can we refuse such a nice lady?

Agree with Ashwin. Thats the way you can transfer phonebook manually. Before that delete user data & pairing on Car B&M & also delete Pairing profile on your phone & pair it a fresh again.

If you want to purchase cell from Blue N Me perspective, Sony Errickson are the best bet as they are the most compatible phones to B&M
VahanPujari is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2009, 16:50   #82
Senior - BHPian
 
geeash's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chennai
Posts: 1,513
Thanked: 129 Times
Default

Quote:
Not all Nokia's have this prob
I agree only nokia symbian based phones have the problem and the N-series are symbian
geeash is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2009, 17:09   #83
BHPian
 
jaisha8's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Trichur, Kerala
Posts: 359
Thanked: 100 Times
Default

While on a long drive my Linea delivered a mileage of 23.4 kmpl and a photo from the screen I am attaching below. I couldnt believe my eyes. I m sure I would have got more if not for the slow moving traffic that slowed me down. I maintained a steady speed of 55-60 kmph for nearly 10-15 kms continuously. Also there were 4 adults as passengers plus me. This is really a great performance, I feel.
Attached Thumbnails
My Fiat Linea experience - Vocal White.-190620091831.jpg  

My Fiat Linea experience - Vocal White.-img_5237.jpg  

Attached Images
  
jaisha8 is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2009, 17:38   #84
BANNED
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mumbai
Posts: 1,309
Thanked: 6 Times
Default

Quote:
Originally Posted by jaisha8 View Post
While on a long drive my Linea delivered a mileage of 23.4 kmpl and a photo from the screen I am attaching below. I couldnt believe my eyes. I m sure I would have got more if not for the slow moving traffic that slowed me down. I maintained a steady speed of 55-60 kmph for nearly 10-15 kms continuously. Also there were 4 adults as passengers plus me. This is really a great performance, I feel.
Jaisha

what is that small miniature/ model of Linea on the dashboard? where did you get it from?
VahanPujari is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2009, 18:58   #85
BHPian
 
jaisha8's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Trichur, Kerala
Posts: 359
Thanked: 100 Times
Default

Quote:
Originally Posted by VahanPujari View Post
Jaisha

what is that small miniature/ model of Linea on the dashboard? where did you get it from?
I bought is from my Fiat showroom. I have some close up photos of the same which is attached below.
Attached Images
    
jaisha8 is offline   Reply With Quote
Old 2nd July 2009, 22:42   #86
Senior - BHPian
 
geeash's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chennai
Posts: 1,513
Thanked: 129 Times
Default

Thats the same miniature i won during the car and coffee meet in chennai. they are yet to ship it to me. Guess it is taking more time to produce a minature than producing a linea by fiat
geeash is offline   Reply With Quote
Old 3rd July 2009, 15:28   #87
BHPian
 
jaisha8's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Trichur, Kerala
Posts: 359
Thanked: 100 Times
Default

Has anyone of Linea members fitted HID lamp/ anything similar on their Linea, if so how's the lighting?
jaisha8 is offline   Reply With Quote
Old 3rd July 2009, 15:35   #88
BANNED
 
Join Date: Mar 2009
Location: Mumbai
Posts: 1,309
Thanked: 6 Times
Default

Quote:
Originally Posted by jaisha8 View Post
I bought is from my Fiat showroom. I have some close up photos of the same which is attached below.
how much does it cost ?
VahanPujari is offline   Reply With Quote
Old 3rd July 2009, 16:12   #89
BHPian
 
jaisha8's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Trichur, Kerala
Posts: 359
Thanked: 100 Times
Default

Quote:
Originally Posted by VahanPujari View Post
how much does it cost ?
I think it is Rs. 250/-
jaisha8 is offline   Reply With Quote
Old 3rd July 2009, 22:40   #90
Senior - BHPian
 
geeash's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chennai
Posts: 1,513
Thanked: 129 Times
Default

Quote:
Has anyone of Linea members fitted HID lamp/ anything similar on their Linea, if so how's the lighting?
No. It is not even available for linea in after market.........
geeash is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chica Italiano dressed in White! the Saga Begins!!! (White Linea) Update: Now Sold ! Sunilrj Test-Drives & Initial Ownership Reports 294 10th June 2012 07:24
Bravo! Its a Vocal White Linea - Aal Izz Well (Now sold and upgraded to the TJet) bnzjon Test-Drives & Initial Ownership Reports 547 6th February 2011 15:52
Am I the last LINEA Emotion Pk Petrol Vocal White new owner? lightinin95 Test-Drives & Initial Ownership Reports 106 19th October 2010 12:20
Vocal White Linea; The Transformation Chronicles ghost_rider Test-Drives & Initial Ownership Reports 117 14th July 2010 08:16
Emotionally packed Lady in white (Fiat Linea ). Wife's envy, my pride nicesachin Test-Drives & Initial Ownership Reports 112 30th December 2009 16:54


All times are GMT +5.5. The time now is 12:52.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks