Go Back   Team-BHP > BHP India > Team-BHP Reviews > Test-Drives & Initial Ownership Reports


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20th October 2009, 15:37   #361
BHPian
 
wind_rider's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Mysore / Bangalore
Posts: 70
Thanked: 0 Times
Default

Hi guys very informative thread .

I need Help .

Since today morning i am getting this indicator turned on in the instrument console .

This light is in orange and is located just above the turn signal indicator , and between the Speedo & Tachometer .

I am attaching a badly reproduced Image of the same , sorry for the poor quality of image .



This light turned on all of a sudden when i was driving in traffic today and due to a idiot cutting me off suddenly i had to stop abruptly , the car was in gear and the engine stalled [ switched off ] .

This is driving me nuts and i am in office , not being able to concentrate on work ..!

Punto Owners , Please let me know what this is .!

P.S - Everybody @ office is impressed with the punto [ yeah mine is the first one in office , and are asking a zillion questions ]
Attached Images
 
wind_rider is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 15:50   #362
BHPian
 
NutsNBolts's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kochi
Posts: 796
Thanked: 20 Times
Default

+1 to nav75. Not engaging the clutch fully is likely to damage the gearing.
NutsNBolts is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 15:55   #363
Senior - BHPian
 
sdp1975's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Bangalore
Posts: 1,592
Thanked: 920 Times
Default

Thanks for the reply guys. Did the PDI today. Just some minor rusting ( acceptable). Car should be delivered this Sat'day.

E pk , diesel, white.

Will open a new thread once I get the vehicle.
sdp1975 is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 16:06   #364
BHPian
 
NutsNBolts's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kochi
Posts: 796
Thanked: 20 Times
Default

Quote:
Originally Posted by wind_rider View Post
Hi guys very informative thread .

I need Help .

Since today morning i am getting this indicator turned on in the instrument console .

This light is in orange and is located just above the turn signal indicator , and between the Speedo & Tachometer .
Along with the light indication that you mention, MID should be showing the nature of fault also.
NutsNBolts is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 18:00   #365
BHPian
 
wind_rider's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Mysore / Bangalore
Posts: 70
Thanked: 0 Times
Default

Quote:
Originally Posted by NutsNBolts View Post
Along with the light indication that you mention, MID should be showing the nature of fault also.
Hi NutsNBolts : thanks for the input .

It says " Check RHS Turn Lights "

And i checked the Turn Indicator Lights , it was working , i switched the system off and on again but the problem persists .

Wonder what is wrong .?

wind_rider is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 18:23   #366
MCR
BHPian
 
Join Date: Aug 2009
Location: Yokohama, Japan
Posts: 727
Thanked: 225 Times
Cool

Quote:
Originally Posted by sdp1975 View Post
Thanks for the reply guys. Did the PDI today. Just some minor rusting ( acceptable). Car should be delivered this Sat'day.

E pk , diesel, white.

Will open a new thread once I get the vehicle.
Hey Congrats sdp1975.
But the car you booked and the signature you have does not match.
Time to give the GP its due credit,yeah
MCR is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 19:46   #367
Newbie
 
amitcd's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Pune
Posts: 23
Thanked: 0 Times
Smile

Quote:
Originally Posted by wind_rider View Post
Hi NutsNBolts : thanks for the input .

It says " Check RHS Turn Lights "

And i checked the Turn Indicator Lights , it was working , i switched the system off and on again but the problem persists .

Wonder what is wrong .?

Wind_rider,

I think you need to get the RHS bulb changed.

I faced the same issue in a similar incident to yours. The problem was found to be with the front indicator bulb. Got it changed from the Fiat Workshop. They charged about 50 bucks since bulbs are not covered in warranty.
amitcd is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 20:17   #368
BHPian
 
AnonymousCoward's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Net City
Posts: 117
Thanked: 0 Times
Default

Quote:
Originally Posted by amitcd View Post
Wind_rider,

I think you need to get the RHS bulb changed.

I faced the same issue in a similar incident to yours. The problem was found to be with the front indicator bulb. Got it changed from the Fiat Workshop. They charged about 50 bucks since bulbs are not covered in warranty.
But he said that the indicators are working
AnonymousCoward is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 20:53   #369
BHPian
 
NutsNBolts's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kochi
Posts: 796
Thanked: 20 Times
Default

@Wind Rider. Yes, one of the lamps could be loosely fitted or malfunctioning. Nothing serious though. Guess you need to visit the dealership and get it checked.
NutsNBolts is offline   Reply With Quote
Old 20th October 2009, 22:32   #370
BHPian
 
Join Date: Aug 2009
Location: New Delhi
Posts: 757
Thanked: 216 Times
Default

@wind_rider
I am having the same problem and in my case too the right indicator is working although its blinking speed has quickened.
coolkurt is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2009, 02:46   #371
BHPian
 
Caramelo's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: ahmedabad
Posts: 769
Thanked: 13 Times
Default

off topic but funny.

don't beat me up guys i have an idiot for a friend who says that punto looks like a frogs head from the front. i was so annoyed by this comment you can't imagine. i told him this was designed by same blokes who designed the Maserati. but he said whatever. it still looks like the way it is. now he was doing this just to annoy me. and was having a good time at my expense lolz

now i will tell him it looks like a ZOZO . he is a big vodafone fan maybe he will start to like it. he is a big ZOZO maniac.

Last edited by Caramelo : 21st October 2009 at 02:49.
Caramelo is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2009, 07:18   #372
BHPian
 
krreddy's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Hyderabad
Posts: 116
Thanked: 24 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Caramelo View Post
off topic but funny.
==================
now i will tell him it looks like a ZOZO . he is a big vodafone fan maybe he will start to like it. he is a big ZOZO maniac.
My dad says our Punto looks like an Indica.
krreddy is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2009, 09:59   #373
BHPian
 
wind_rider's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Mysore / Bangalore
Posts: 70
Thanked: 0 Times
Default

Quote:
Originally Posted by amitcd View Post
Wind_rider,

I think you need to get the RHS bulb changed.

I faced the same issue in a similar incident to yours. The problem was found to be with the front indicator bulb. Got it changed from the Fiat Workshop. They charged about 50 bucks since bulbs are not covered in warranty.
Hmm , and so it begins .!
Will visit the service station on Hosur Road on Saturday .

Quote:
Originally Posted by AnonymousCoward View Post
But he said that the indicators are working
Yes , intermittently .
Since yesterday night the warning is not coming .
The funny thing is that when i use central locking all the indicator lights flares up and work properly .

Quote:
Originally Posted by NutsNBolts View Post
@Wind Rider. Yes, one of the lamps could be loosely fitted or malfunctioning. Nothing serious though. Guess you need to visit the dealership and get it checked.
I have to , as my front water sprayer is not working . the back wiper & Sprayer are working properly , in the front only the wiper works properly .

I checked the nozzle to see if it is jammed or something , but could not find anything topped up the water in the reservoir.

Quote:
Originally Posted by coolkurt View Post
@wind_rider
I am having the same problem and in my case too the right indicator is working although its blinking speed has quickened.
Hmmm, this is unacceptable in a 5 day old car
My dealership has to pay dearly for this , somebody is going to get an earful .

Quote:
Originally Posted by Caramelo View Post
off topic but funny.

it still looks like the way it is. now he was doing this just to annoy me. and was having a good time at my expense lolz

now i will tell him it looks like a ZOZO . he is a big vodafone fan maybe he will start to like it. he is a big ZOZO maniac.
No offence i think your friend doesn't have good taste , nor does he understand aesthetics of a car , i suppose .
But then again perception is an individual thing .!

BTW : What car does he drive .

Quote:
Originally Posted by krreddy View Post
My dad says our Punto looks like an Indica.


Thats really funny , but maybe your dad found a similarity in the design and the flow of the vehicles design .
wind_rider is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2009, 11:32   #374
Newbie
 
amitcd's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Pune
Posts: 23
Thanked: 0 Times
Smile

Quote:
Originally Posted by wind_rider View Post

I have to , as my front water sprayer is not working . the back wiper & Sprayer are working properly , in the front only the wiper works properly .

I checked the nozzle to see if it is jammed or something , but could not find anything topped up the water in the reservoir.
It seems, our puntos are twins
Even my punto had the problem of the front nozzle for water spray not working. Check the hose supplying water to the nozzle inside the bonnet for any pinch.
amitcd is offline   Reply With Quote
Old 21st October 2009, 14:50   #375
BHPian
 
wind_rider's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Mysore / Bangalore
Posts: 70
Thanked: 0 Times
Default

Quote:
Originally Posted by amitcd View Post
It seems, our puntos are twins
Even my punto had the problem of the front nozzle for water spray not working. Check the hose supplying water to the nozzle inside the bonnet for any pinch.

, I think so too .

They might have been separated in the huge stockyard out of the factory , packed off and shipped to seperate locations .

Your punto stayed in a area near to the factory in Pune , hoping that the " Brother " would one day return .

And Mine is telling me to take it on a trip to Bombay so that it can stop near Pune maybe ..!
wind_rider is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fiat Grande Punto : 1.3 Multijet : Emotion Pack : 4000 km report amoghchaphalkar Test-Drives & Initial Ownership Reports 460 23rd November 2011 10:33
1978 - Fiat 1100 || 2010 - Fiat Grande Punto Emotion MJD! Sujith1100 Test-Drives & Initial Ownership Reports 146 25th October 2011 21:53
Grande Punto, Red Emotion Pack Multijet Diesel 9000 km - 4 months - Saga continues SamtheLeo Test-Drives & Initial Ownership Reports 54 12th February 2010 21:30


All times are GMT +5.5. The time now is 23:56.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks