Go Back   Team-BHP > Under the Hood > Modifications & Accessories > Tyre & Alloy wheel Section


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 8th May 2006, 00:02   #1
Senior - BHPian
 
abhibh's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Back in the HOOD near you!
Posts: 2,767
Thanked: 33 Times
Default Problems after alloys ??

Hi,

One of cousin who owns a corsa 1.6 recently like 2 weeks ago got Mechilin certis and new 13 inches alloys for his ride. Now the problem is as soon as he reahces 100 - 120 and gets his foot off the accelerator pedal the stearing shakes but if he keeps on pressing the car runs smooth. ??

Any idea why this is happening. He got the allingment and balancing done too after the new set of alloys but problem is still there ...

Thanks.
abhibh is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2006, 00:24   #2
Senior - BHPian
 
drifter's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Bombay
Posts: 1,469
Thanked: 13 Times
Default

Do a little search and you will find a solution.

Oh wait a minute...i've done it for you...here you go.

http://www.team-bhp.com/forum/tyre-a...oy-wheels.html (Solution for vibrations after installing alloy wheels)

BTW it was the third thread under yours in the same section that you posted.

Man the things i do these days...do a little search before you get key-happy with the keyboard...it generally works wonders.

Drifter
drifter is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2006, 00:37   #3
Senior - BHPian
 
abhibh's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Back in the HOOD near you!
Posts: 2,767
Thanked: 33 Times
Default

Hi,

Thanks drifter. but i still have one question. the vibration occurs only when you stop pressing the accelerator pedal. So my question is will it help in that regard ?

Thanks

P.S. Posting same quesry in that thread too.
abhibh is offline   Reply With Quote
Old 8th May 2006, 00:38   #4
Senior - BHPian
 
Join Date: Mar 2006
Location: Faridabad
Posts: 6,814
Thanked: 294 Times
Default

Go balance ur tyres...... It will help a lot
low_bass_makker is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virus problems/spyware problems! post here! SirAlec Gadgets, Computers & Software 10 16th July 2014 00:05
Hero Honda Splendor problems after reboring shome13 Motorbikes 44 1st December 2009 11:23
Mahindra Scorpio CRDE 2007 - Problems 'n' Problems chandrda Technical Stuff 3 13th November 2009 09:59


All times are GMT +5.5. The time now is 15:56.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks