Team-BHP

Team-BHP (https://www.team-bhp.com/forum/)
-   Announcements (https://www.team-bhp.com/forum/announcements/)
-   -   Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done! (https://www.team-bhp.com/forum/announcements/150564-team-bhp-moving-e2e-networks-edit-done-8.html)

Grand Drive 19th January 2015 15:19

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
^^^^

Update : In the morning, I cannot login using http and when I used https, I could login but surfing any page in the forum made me to logout as it was a http link.

I am not getting any error messages now. I could login using http itself and also, could visit the main home page from the forums without any error messages and I think the issue is solved.

Thanks for the support.

GTO 20th January 2015 10:07

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Guys,

The forum login issue should be sorted now.

E2E is trying to solve the 404 issues that our homepage is throwing out in the afternoons.

GJ01 24th February 2015 14:06

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by GTO (Post 3627196)
E2E is trying to solve the 404 issues that our homepage is throwing out in the afternoons.

FYI:
Still unable to get to the homepage. It takes you to the link : http://www.team-bhp.com/?cpanelredirect

This just hangs. No error messages on anything (am using Chrome)

Typing the url for the forum (http://www.team-bhp.com/forum/) gets you to the forum page. The homepage still does not seem to be working

theexperthand 24th February 2015 14:44

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by GJ01 (Post 3651371)
FYI:
Still unable to get to the homepage. It takes you to the link : http://www.team-bhp.com/?cpanelredirect

This just hangs. No error messages on anything (am using Chrome)

Typing the url for the forum (http://www.team-bhp.com/forum/) gets you to the forum page. The homepage still does not seem to be working

+1 - I am also facing the same issue in Chrome, though it works fine in IE.

--Anoop

Rehaan 24th February 2015 22:32

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by GJ01 (Post 3651371)
Still unable to get to the homepage. It takes you to the link : http://www.team-bhp.com/?cpanelredirect

Quote:

Originally Posted by theexperthand (Post 3651412)
+1 - I am also facing the same issue

Sorry about this guys! We're having it looked into.

A quick workaround is to use incognito / private browsing mode.

cya
R

GJ01 27th February 2015 16:55

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by Rehaan (Post 3651801)
Sorry about this guys! We're having it looked into.
R

Hi Rehaan

The issue still remains. And for some reason when browsing on the mobile through Chrome, the page just completely hangs. Had to kill Chrome and restart the phone. It maybe the issue is just with my phone though, not sure if others are facing a similar issue.

Safari_Beast 7th May 2015 10:33

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Hello Team

Teambhp is loading very slow from my office , we are on tata cloud networks .

Rehaan 7th May 2015 16:45

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by Safari_Beast (Post 3701410)
Hello Team

Teambhp is loading very slow from my office , we are on tata cloud networks .

Hi Safari_Beast,

Just saw this. Is this still the case?

Could you share a tracert if you know how?

Thanks,
R

johannskaria 15th May 2015 23:12

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Safari_Beast (Post 3701410)
Hello Team

Teambhp is loading very slow from my office , we are on tata cloud networks .

Kind of facing the same problem from my laptop (any browser) at home and it very slow would be an understatement.

But when I try cellphone tethering to laptop to access ,the site works just fine.
Is it because my ISP is slowing the team-bhp site? (Why would they? :Frustrati )

Attachment 1371041

I face no problems with other sites!
Can anyone please shed some light as to what I can do?

johannskaria 16th May 2015 12:28

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by johannskaria (Post 3708131)
Kind of facing the same problem from my laptop (any browser) at home and it very slow would be an understatement.

But when I try cellphone tethering to laptop to access ,the site works just fine.
Is it because my ISP is slowing the team-bhp site? (Why would they? :Frustrati )

Attachment 1371041

I face no problems with other sites!
Can anyone please shed some light as to what I can do?


Got it solved!

Deleted cookies - not solved
re-installed chrome - not solved

reinstalled OS & installed chrome and synced - Solved!:D

sourav9385 17th May 2015 16:24

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Dunno whether this is happening to others or not, but site is responding extremely slowly.

Especially, images are taking an age to download!

Certainly not a problem with my 60Mbps FTTH line. Whats happening fellas?

I've tried the usual, clearing cache and stuff, accessing it from BSNL and 3G, but nothing seems to help.

Is it just me who's facing this issue?

Rehaan 18th May 2015 00:02

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by johannskaria (Post 3708291)
reinstalled OS & installed chrome and synced - Solved!

:Shockked:

That's commitment man! :)

However, I wonder if that was what actually solved the problem -- or if it was just a network issue that resolved itself during that time. I'm guessing probably the latter!

Quote:

Originally Posted by sourav9385 (Post 3708808)
I've tried the usual, clearing cache and stuff, accessing it from BSNL and 3G, but nothing seems to help.

The site is slow on various internet connections for you? Since when did this begin?

Like i mentioned, it might be some sort of network issue. Do post back with details and we'll take a deeper look.

Thanks,
R

Jaggu 18th May 2015 10:25

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by johannskaria (Post 3708291)
reinstalled OS & installed chrome and synced - Solved!:D

Just curious, which OS and version? If its windows you can try and IP flush, sometimes that helps since you said on teether it was working fine.

sourav9385 19th May 2015 16:31

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by Rehaan (Post 3709007)
The site is slow on various internet connections for you? Since when did this begin?

Like i mentioned, it might be some sort of network issue. Do post back with details and we'll take a deeper look.

Thanks,
R

Thanks for getting back on this Rehaan.

All is well now. It must have been a temporary issue. But I don't think it was from my end.

Never mind. Will let you know if this issue happens again. :thumbs up

MrIncredible 29th May 2015 19:03

Re: Team-BHP moving to E2E Networks. EDIT: Done!
 
Quote:

Originally Posted by sourav9385 (Post 3710463)
Thanks for getting back on this Rehaan.

All is well now. It must have been a temporary issue. But I don't think it was from my end.

Never mind. Will let you know if this issue happens again. :thumbs up

This happened to me as well. At first i assumed it must have been my 4G acting up. But then i realized it wasn't. Next morning rechecked and all seemed normal.


All times are GMT +5.5. The time now is 09:18.