Team-BHP > Technical Stuff


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 5th February 2005, 10:25   #1
BHPian
 
cheatingdeath's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mumbai
Posts: 275
Thanked: 5 Times
Default accord owners help

guyz... the accord comes with the facility that if u press the unlock on the key fer more than 1 sec it rolls down all the windows but there is no facility to roll of them up frm the key .. is it true please confirm on the same ....
cheatingdeath is offline  
Old 5th February 2005, 10:46   #2
Senior - BHPian
 
Domnic's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: bangalore
Posts: 428
Thanked: 5 Times
Default

Hi,
hey actually there should be a way, try holding the lock key for more than 2 secs, else try locking twice and on the second time hold it for a while.... check with the company there is a way, else ask Honda to check if the option in the ECM is activated. Sometimes the cars come with this function deactivated. You can just plug in the scanner and check for this...

Cheers
Dom
Domnic is offline  
Old 5th February 2005, 10:48   #3
Senior - BHPian
 
Shan2nu's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Hubli - Karnata
Posts: 5,532
Thanked: 104 Times
Default

Are you talking about the key less entry remote? Well, logically speaking, if the unlock key, if pressed longer rolls down the windows, then the lock button should roll them back if kept pressed.

But i'm not sure how it has been designed.

Shan2nu

Last edited by Shan2nu : 5th February 2005 at 11:01.
Shan2nu is offline  
Old 5th February 2005, 11:00   #4
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 23,106
Thanked: 28,164 Times
Default

Try keeping the key turned towards lock for a few seconds and see if that works.

As for the remote....try different combos of pressing the lock button...... or maybe read the manual :P

R
Rehaan is offline  
Old 5th February 2005, 11:58   #5
GTO
Team-BHP Support
 
GTO's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 57,373
Thanked: 160,651 Times
Default

Quote:
or maybe read the manual :P
Absolutely. Or call your dealership.

GTO
GTO is offline  
Old 5th February 2005, 12:24   #6
Team-BHP Support
 
Rtech's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Bombay
Posts: 5,769
Thanked: 262 Times
Default

Just wondering. On most cars, the keyfob allows you to raise the windows usually. Lowering them would, IMO, be an addition. So there's gotto be a way to do that from the keyfob itself.

Holding the key in the locked position for a few sec as rehaan mentioned would be the "manual" way to do it I guess.

As said above, read the manual! Don't worry, we won't make fun of you for that
Rtech is offline  
Old 5th February 2005, 12:32   #7
BHPian
 
cheatingdeath's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mumbai
Posts: 275
Thanked: 5 Times
Default

Post Deleted by the Admin : Spend some effort and type words properly. You are not sms'ing anyone out here

Last edited by cheatingdeath : 5th February 2005 at 12:33.
cheatingdeath is offline  
Old 5th February 2005, 12:35   #8
BHPian
 
cheatingdeath's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mumbai
Posts: 275
Thanked: 5 Times
Default

the only possibility could be the function is deactivted
cheatingdeath is offline  
Old 5th February 2005, 20:36   #9
Distinguished - BHPian
 
Sahil's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bombay
Posts: 5,726
Thanked: 4,019 Times
Default

if model of the accord r u talking about? I have the previous generation one than whats being sold now (2002) model is wat i got and there is no function of operating the windows from the key on my remote.
Sahil is offline  
Old 5th February 2005, 22:23   #10
BHPian
 
cheatingdeath's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mumbai
Posts: 275
Thanked: 5 Times
Default

all right admin chill .. i will post again ... i checked the manual they have mentioned only about rolling down not rolling up ... people please find out if there avails a facility in the new look accord ....and sahil i dont own the one you mentioned ... guyz please find out if possible
cheatingdeath is offline  
Old 6th February 2005, 06:30   #11
Team-BHP Support
 
Rehaan's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Bombay
Posts: 23,106
Thanked: 28,164 Times
Default

Maybe it is a safety feature that you cannot remotely roll UP all the windows? ... strange.. but possible.

R
Rehaan is offline  
Old 7th February 2005, 10:21   #12
BHPian
 
cheatingdeath's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mumbai
Posts: 275
Thanked: 5 Times
Default

possible but wierd .. hmm
cheatingdeath is offline  
Old 13th February 2005, 03:56   #13
Distinguished - BHPian
 
lamborghini's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Mumbai
Posts: 5,220
Thanked: 2,572 Times
Default

i will have to check on a friends accord but if it is of any help in my merc u have to hold the down button for 5 secs or something
lamborghini is offline  
Old 13th February 2005, 16:49   #14
BHPian
 
cheatingdeath's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mumbai
Posts: 275
Thanked: 5 Times
Default

thnx lambo but i tried tat 2 plz check n lemme know
\
cheatingdeath is offline  
Old 15th February 2005, 21:09   #15
Senior - BHPian
 
Join Date: May 2004
Location: mumbai
Posts: 2,072
Thanked: 376 Times
Default

MAybe the option is deactivated in the ecm , like dom said.
dipen is online now  
Reply

Most Viewed
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Copyright 2000 - 2020, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks