Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 24th June 2006, 11:49   #31
Senior - BHPian
 
devarshi84's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Ahmedabad - Tor
Posts: 3,996
Thanked: 118 Times
Default

Quote:
Originally Posted by ajmat
I am very biased, have you thought of the offerings from Intel - some exciting duo core stuff coming !
Are you talking about Merom and Conroe?

The prices are supposed to be high if the general intel strategies are anything to go by.
devarshi84 is offline   Reply With Quote
Old 26th June 2006, 01:02   #32
Senior - BHPian
 
aseem's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Delhi
Posts: 1,735
Thanked: 415 Times
Default

Guys, this is what I bought... came to 39k... missing a TV tuner card, which freind is getting for 3.5 k from Singapore. Desperately missing wireless keyboard and mouse, but thats for later. So for a guy who started to build a rig at 20-25k, I ended up spending close to 40gs... Well, now have to starve and save money :d.... thanks for all your help, dev, tsk, zaphod, and everyone else that I forgot to mention. However I have a follow up question.

Guys finally bought my PC yesterday.... Athlon 3200+, Asus A8VM-CSM, 7300GT, Viewsonic 17inch TFT with 8 ms response time, 250 GB Seagate SATA, ATP3 speakers from Altec Lansing, 1024 RAM Kingston, Logitec MM Keyboard and Mouse.
Now I have installed Windows MCE on it, and want to buy MCE remote control so that I can play movies from my bed. I saw one one on Ebay India last week for near to 1200 Rs but dont see it now. My question is how much would windows MCE remote cost and is it easily available? I also saw Microsoft Wireless MCE keyboard for 3k, is that worth it? Or will just a remote suffice?
If I buy a TV Tuner card from Pinnacle, can I use that remote in my MCE to play movies, or Microsoft remote is a must? Thanks for your suggestions guys. BTW my CPU is running at 47 C, is that normal? Also when I run ASUS temperature utility it alarms when I try to monitor the Power Fan, does that mean I dont have one? Thanks for your response guys.
aseem is offline   Reply With Quote
Old 28th June 2006, 13:52   #33
Senior - BHPian
 
devarshi84's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Ahmedabad - Tor
Posts: 3,996
Thanked: 118 Times
Default

A tv tuner card usually comes along with a remote control.

That's a nice specifications congrats.

check out the rear of the cabinet where vents are. Do you see a fan?
devarshi84 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Phenom II vs Intel Core i5 - Which is better? given2fly Gadgets, Computers & Software 15 31st August 2009 12:36
Which Processor, Motherboard & RAM? shuvd Gadgets, Computers & Software 47 4th May 2008 23:52
AMD 2500, 64 BIT, Bhpians i need your help BUSA Gadgets, Computers & Software 47 28th July 2006 16:13
AMD buys ATI !!! jkdas Gadgets, Computers & Software 10 28th July 2006 13:18


All times are GMT +5.5. The time now is 08:14.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks