Go Back   Team-BHP > Around the Corner > Shifting gears > Gadgets, Computers & Software


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 16th August 2009, 23:19   #1636
BHPian
 
inferno's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Delhi
Posts: 208
Thanked: 4 Times
Default

Even I was hearing such prices b4 tejas and sahil updated. Will check out gaffar and places and then would update here too.

So nisarg86, which next phone you have in mind. I'm bowled with iPhone, going in for 3GS
inferno is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 00:50   #1637
BHPian
 
OHC VTEC's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: DUBAI-MUSCAT-MUMBAI
Posts: 62
Thanked: 3 Times
Default

i had few queries abt 3gs..can 3gs get unlocked?how much does it cost to unlock?what is the diff between an unlocked phone and a locked phone (as in does all softwares work before n after,performance etc).
OHC VTEC is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 09:15   #1638
Team-BHP Support
 
khan_sultan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bangalore
Posts: 4,663
Thanked: 3,185 Times
Default

Friends, I need help with a 2G iphone version.

The phone is unlocked and works absolutely great with my wifey's SIM card but says "SIM Not there or something" when I use my SIM card. I am no gadget geek so don't understand what the issue is.

PS: Both of the SIM are airtel -- if that helps :-)

Any pointers??
khan_sultan is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 10:06   #1639
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,746
Thanked: 7,449 Times
Default

Put your sim card and try switching OFF and ON completely, most of the times this helps. Ensure you are plonking IN the sim in the right direction
Jaggu is online now   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 10:16   #1640
Team-BHP Support
 
khan_sultan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bangalore
Posts: 4,663
Thanked: 3,185 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Jaggu View Post
Put your sim card and try switching OFF and ON completely, most of the times this helps. Ensure you are plonking IN the sim in the right direction
Done that a zillion times with no results -- with SIM in the right direction etc

Should I go in for a new replacement SIM (with same number) and see if it works or should I go to these lock/unlock shops and get it checked there.
khan_sultan is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 10:20   #1641
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,746
Thanked: 7,449 Times
Default

Since both the sims are airtel the issue is not with the phone i guess and it seems to be unlocked. Is it possible for you to try a 3 sim card, just in case?? If it works then its your SIM card issue.
Jaggu is online now   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 10:22   #1642
Distinguished - BHPian
 
Tejas@perioimpl's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bombay
Posts: 3,963
Thanked: 4,878 Times
Default

Quote:
Originally Posted by khan_sultan View Post
Done that a zillion times with no results -- with SIM in the right direction etc

Should I go in for a new replacement SIM (with same number) and see if it works or should I go to these lock/unlock shops and get it checked there.
Clean the SIM with a dry soft cloth and reinsert it. should work.

Can you type in exactly what message comes up? Does it say No SIM Inserted or does it say something else?

If it says, No SIM Inserted or something to that effect, just get your SIM change FOC from Airtel
Tejas@perioimpl is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 10:26   #1643
Team-BHP Support
 
khan_sultan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bangalore
Posts: 4,663
Thanked: 3,185 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Jaggu View Post
Since both the sims are airtel the issue is not with the phone i guess and it seems to be unlocked. Is it possible for you to try a 3 sim card, just in case?? If it works then its your SIM card issue.
The phone has been working perfectly for months with my wifey's SIM. And my SIM works fine in all other phones but this crap iphone. Will try some other SIM's also to verify the issue.


Quote:
Originally Posted by Tejas@perioimpl View Post
Clean the SIM with a dry soft cloth and reinsert it. should work.

Can you type in exactly what message comes up? Does it say No SIM Inserted or does it say something else?

If it says, No SIM Inserted or something to that effect, just get your SIM change FOC from Airtel
I have cleaned and even tried Vaastu, Pooja Paath while inserting the SIM. Nothing helps :-)

It says "No SIM Inserted". Will get the SIM changed

Last edited by khan_sultan : 17th August 2009 at 10:28.
khan_sultan is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 12:36   #1644
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,746
Thanked: 7,449 Times
Default

Is your sim/connection really old? and your wifee's taken at a later time?
Jaggu is online now   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 12:45   #1645
Team-BHP Support
 
khan_sultan's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bangalore
Posts: 4,663
Thanked: 3,185 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Jaggu View Post
Is your sim/connection really old? and your wifee's taken at a later time?
Yes. I have a really old SIM and wifey's SIM was taken at a later time.
khan_sultan is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 12:55   #1646
Team-BHP Support
 
Jaggu's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bangalore
Posts: 17,746
Thanked: 7,449 Times
Default

yeah that may be the thing, my original sim which was taken close to a decade back had similar issue with a nokia handset, luckily Airtel decided to replace it with new 128k sim or something free of charge Try replacing the Sim you should be fine and will get a bigger memory for the Sim also.
Jaggu is online now   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 13:48   #1647
Distinguished - BHPian
 
Tejas@perioimpl's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bombay
Posts: 3,963
Thanked: 4,878 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Sahil View Post
I believe the 3gS has launched in Mumbai for 45k !
That price must be the initial grey market price. Even when the iphone 2G was just launched, this was the price.
Officially the price should be 32000 and 38000 for 16 and 32GB when launched by Vodafone and Airtel.
Tejas@perioimpl is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 14:05   #1648
Distinguished - BHPian
 
Sahil's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Bombay
Posts: 5,201
Thanked: 2,089 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Tejas@perioimpl View Post
That price must be the initial grey market price. Even when the iphone 2G was just launched, this was the price.
Officially the price should be 32000 and 38000 for 16 and 32GB when launched by Vodafone and Airtel.
Thats the price my friend saw it for in the apple store in andheri.
Sahil is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 14:16   #1649
Distinguished - BHPian
 
Tejas@perioimpl's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bombay
Posts: 3,963
Thanked: 4,878 Times
Default

Quote:
Originally Posted by Sahil View Post
Thats the price my friend saw it for in the apple store in andheri.
That's weird since Apple Store is not allowed to sell iPhones in India due to Apple's tie up with Vodafone and Airtel.

Either this particular Apple Store is not an official Apple Retailer or they are slyly selling them.

Also, are these officially unlocked or jailbroken?
Tejas@perioimpl is offline   Reply With Quote
Old 17th August 2009, 15:19   #1650
BHPian
 
OHC VTEC's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: DUBAI-MUSCAT-MUMBAI
Posts: 62
Thanked: 3 Times
Default

@Tejas@perioimpl
i had few queries abt 3gs, can 3gs get unlocked?how much does it cost to unlock?what is the diff between an unlocked phone and a locked phone (as in does all softwares work before and after,performance etc).
OHC VTEC is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Iphone - now $100 since Iphone 3G S (speed) launched D-Man Gadgets, Computers & Software 32 14th February 2010 18:11
Apple iPhone Launched!!! OMG, OMG!!! (EDIT: Feb 5th - New memory sizes) hydrashok Gadgets, Computers & Software 107 21st August 2008 14:33
this is completely insane - Guy waiting in line for iPhone for 5 days in NYC whatcanthisbe Shifting gears 20 1st July 2007 21:04


All times are GMT +5.5. The time now is 11:01.

Copyright 2000 - 2017, Team-BHP.com
Proudly powered by E2E Networks